Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З КОЛАГЕНОМ GREEN PHARM COSMETIC COLLAGEN FACE SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Сироватка
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 35+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Ліфтинг
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Сироватка для обличчя з колагеном Green Pharm Cosmetic Collagen Face Serum фото
ОПИС

Сироватка для обличчя з колагеном Green Pharm Cosmetic Collagen Face Serum

Коли здається, що молодість триватиме вічно, загляньте в каталог натуральної продукції для краси і здоров'я Green Pharm Cosmetic. Нехай час вікових змін настане якомога пізніше, але вже зараз не буде зайвим купити Сироватку для обличчя з колагеном Collagen Face Serum. Цей продукт призначений для зрілої шкіри жінок після 30 років, коли вироблення власного колагену значно знижується, і шкіра може втратити пружність і еластичність. Високий вміст цього цінного білка забезпечує вашій шкірі еластичність, розгладження, омолодження. Глибоке проникнення гіалуронової кислоти надає зволожуючу дію, вона "виштовхує" зморшки назовні, вирівнює рельєф шкіри, сприяє регенерації клітин. Екстракт бурих водоростей забезпечує клітинний склад цінними мікроелементами і мінералами морських глибин, діє як потужний зволожувач, антиоксидант, відновлюючий компонент. Під впливом колагенової сироватки активізується процес оновлення клітин епідермісу, тотальне омолодження, стимулюється активність генів молодості, відповідальних за запобігання вікових змін. Продукт призначений для жіночої зрілої шкіри, підходить для будь-якого типу шкіри. Вікова категорія 35+.

Призначення
Сироватка з колагеном застосовується при зниженні еластичності епідермісу, втраті колагену, прояві ознак старіння, утворення зморшок і пігментних плям, сухості шкіри, відчутті стянутості, появі в'ялості.

Властивості
Сироватка-колаген активізує процеси регенерації клітин, сприяє омолодженню обличчя, підвищує пружність і еластичність, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф, освіжає і освітлює пігментні плями, підтягує шкіру, забезпечує ліфтинг-ефект.

Активні компоненти
Низькомолекулярний морський колаген покращує утворення і розвиток власних колагенових волокон, проникає в дерму глибше, ніж колагеновий пептид, робить шкіру гладкою, підвищує її захисний бар'єр, уповільнює появу ознак старіння. Шкіра, наповнена колагеном, краще і швидше виробляє гіалуронову кислоту.
Низькомолекулярна гіалуронова кислота притягує і зв'язує молекули води, утримує їх в шкірі, підвищує пружність шкірного каркаса, утворює на шкірі захисну плівку, яка перешкоджає випаровуванню вологи.
Екстракт бурих водоростей це джерело вітамінів А, C, E, K, мікроелементів і мінералів, поліненасичених жирних кислот, які забезпечують пружність, подовжують молодість і запобігають появі ознак старіння.

Результат
Щоб ваша шкіра продовжувала радувати вас квітучим виглядом, використовуйте колаген у вигляді сироватки від українського виробника Green Pharm Cosmetic. З ним ви забудете про вік, зможете насолоджуватися молодістю і пружністю шкіри, милуватися відображенням у дзеркалі, викликати заздрість ровесниць. Продукт вирівнює тон і рельєф шкіри вже з першого застосування, сприяє поліпшенню кольору обличчя, освітленню темних кіл під очима, усуває зморшки і носогубні складки, забезпечує шкірі глибоке зволоження та живлення на всіх рівнях.

Застосування
Трохи сироватки нанести на шкіру обличчя, в тому числі, на зону навколо очей, розподілити по масажних лініях. Залишити до повного вбирання. Не змивати! Після сироватки використовувати свій звичайний крем за типом вашої шкіри.

Склад
Agua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydrolyzed Сollagen, Glycerin (and) Water (and) Undaria pinnatifida extract, Sodium Hyaluronate, Carbopol, D-Panthenol, Aqua (Water) (and) Butylene Glycol (and) PEG-40Hydrogenated Castor Oil (And ) Linoleic Acid (and) Linolenic Acid (and) Tocopheryl Acetate (and) Retinyl Palmitate (and) Glycine Soya (Soybean) Oil (and) Potassium Sorbate (and) Sodium Benzoate (And) Tocopherol, Рerfume, Phenonip.

Сироватка для обличчя з колагеном Green Pharm Cosmetic Collagen Face Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.