Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕКСТРАКТ КОРЕНЯ ЖЕНЬШЕНЮ SOLGAR KOREAN GINSENG ROOT EXTRACT

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Екстракт
Рекомендується при:
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Фізична втома
  • Стрес
  • Підвищений рівень цукру в крові
  • Невроз
  • Гіпертонія
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Екстракт кореня женьшеню Solgar Korean Ginseng Root Extract фото
ОПИС

Екстракт кореня женьшеню Solgar Korean Ginseng Root Extract

Не дарма женьшень здавна називали "коренем життя", далекі предки цінували і поважали цю рослину за його цілющі властивості. Вчені відзначають, що корисні речовини вміщені в женьшені, здатні вилікувати безліч недуг, а також збільшити тривалість життя. Щоб поліпшити своє здоров'я і перемогти час, купите харчову добавку Екстракт кореня женьшеню Solgar Korean Ginseng Root Extract провідного американського бренду. З цим комплексом легко залишатися здоровими і повними сил! Корінь женьшеню включає безліч корисних вітамінів і мікроелементів, серед яких вітамін С, алкалоїди, фосфор, сірка. Весь цінний комплекс надає загальнозміцнюючу і тонізуючу дію на організм, підвищує захисні сили, виступає як потужний натуральний імуномодулятор. Активні речовини Korean Ginseng Root Extract надають антиоксидантну і стимулюючу дію, активізують розумові процеси і покращують кровотік мозку, знижують нервову напругу і заспокоюють нервову систему, нормалізують рівень цукру крові і позитивно впливають на сексуальне здоров'я. Також важливо відзначити болезаспокійливу і протизапальну дію на організм, здатність регулювати відтік жовчі і покращувати циркуляцію кисню в легенях. Продукт рекомендований для дорослих жінок і чоловіків з 18 років, не містить тваринних продуктів, тому підходить для вегетаріанців.  Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Екстракт кореня женьшеню від Solgar призначають при захворюваннях серцево-судинної системи, підвищеному рівні холестерину і цукру, нервових розладах, депресивних станах і стресах, підвищеному фізичному і розумовому навантаженні, зниженні імунітету, сексуальних розладах.

Властивості
Korean Ginseng Root Extract купують для нормалізації роботи серця, підтримки нервових волокон, захисту клітин від окисного стресу, підвищення функції ендокринної системи, зниження рівня цукру, поліпшення мікроциркуляції, активізації фізичної та розумової активності.

Активні компоненти
Екстракт корейського женьшеню - натуральний імуномодулятор, стимулятор активності. Стабілізує рівень артеріального тиску, цукору, холестерину, знижує інтенсивність стресу, підвищує імунітет, захисні сили організму, заспокоює нервову систему, покращує якість сну.

Результат
Женьшень один з найкращих продуктів, який використовується в дієтичних добавках при нервових розладах. Зона його основного впливу - нервова система і серце. Прийом рослинних капсул нормалізує сон і апетит, допомагає розслабитися після нервового напруження, знижує тривожність і "заспокоює" гормональні сплески. Вирівнюється кров'яний тиск, знижується цукор крові, поліпшується загальне самопочуття, відчувається бадьорість, активність фізична і розумова, інформація сприймається швидше і повноцінно переробляється.

Застосування
БАД не є лікарським препаратом, тому перед прийомом порадьтеся з лікарем. Добова доза для дорослих 1 капсула 2-3 рази на день під час прийому їжі.

Склад
Стандартизований екстракт корейського женьшеню (Panax ginseng) (корінь), порошок корейського женьшеню (Panax ginseng) (корінь), Овочева целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, стеарат рослинного магнію, суміш phyto2x (1-аскорбінова кислота, природний бета-каротин).

Екстракт кореня женьшеню Solgar Korean Ginseng Root Extract
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.