Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕКСТРАКТ ГАРЦИНІЇ КАМБОДЖІЙСЬКОЇ SOLGAR HYDROXY-CITRATE

Час застосування: До прийняття їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Природна добавка
Рекомендується при:
  • Уповільнений метаболізм
  • Занепад сил
  • Зайва вага
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Екстракт гарцинії камбоджійської Solgar Hydroxy-Citrate фото
ОПИС

Екстракт гарцинії камбоджійської Solgar Hydroxy-Citrate

Надмірна вага - справжня проблема нашого часу. Знизити вагу без шкоди для здоров'я можливо. Якщо дотримуватися простих правил правильного харчування, але це не завжди вдається. Для поліпшення метаболізму американський концерн Solgar розробив унікальну харчову добавку Екстракт гарцинії камбоджійської Hydroxycitrate на основі плодів цієї рослини, які містять велику кількість гідроксилимонной кислоти. Гідроксіцитрат діє зсередини, допомагає зменшити апетит і прискорює метаболізм. Процес перетравлення їжі проходить швидше, жири не відкладаються, а повністю переробляються, дозволяючи вазі повернутися в норму і залишатися на одному рівні. Спалювання зайвих жирів сприяє схудненню, але не тільки за рахунок хімічних реакцій, а й шляхом зниження апетиту на продукти з високим вмістом цукру і висококалорійної їжі. Прискорення обміну речовин призводить до звільнення енергії в клітинах, тим самим підвищується активність і активізується робота м'язів і мозку. Екстракт Гарцинії допомагає нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, підвищити засвоюваність корисних речовин з їжі, підтримує нервову систему і гарний настрій. Продукт кошерний, підходить для вживання чоловіками і жінками з 18 років. Може бути рекомендований веганам. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Hydroxycitrate Солгар призначають при занепаді сил, зниженні швидкості обмінних процесів, в програмах по зниженню ваги, нервових розладах.

Властивості
Екстракт фруктів гарцинії камбоджійської купують, щоб підвищити швидкість переробки жирів, нормалізувати обмінні процеси, знизити вагу без шкоди для здоров'я, підвищити фізичну і розумову активність.

Активні компоненти
Екстракт Гарцинія Камбоджі (фрукти) має дві основні функції - зниження апетиту і розщеплення жирів. При зниженні апетиту спрацьовує механізм обмежень, це дозволяє витримати дозування і калорійність передбаченої дієти.
Гідроксіцитринова кислота бере участь у виробництві жирів з вуглеводів і стимулює виробництво серотоніну, який допомагає знизити апетит.

Результат
Прийом рослинних капсул в рекомендованому дозуванні дозволяє відчути дію унікального комплексу найближчим часом - апетит значно зменшується, процес переробки їжі прискорюється, йде важкість у шлунку, відчуття голоду притупляється, при цьому організм не втрачає енергію, а здатний повноцінно функціонувати протягом всього дня.

Застосування
Перед прийомом харчової добавки обов'язково отримаєте консультацію лікаря. Якщо лікарем не призначено інакше, дорослі приймають по 1 капсулі за 30-60 хвилин до їжі перед кожним прийомом їжі.

Склад
Екстракт Гарцинія Камбоджі (фрукти), що забезпечує: Гідроксіцитинова кислота, Овочева целюлоза, рослинний стеарат магнію, кремнезем.

Екстракт гарцинії камбоджійської Solgar Hydroxy-Citrate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.