Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІН В6 SOLGAR VITAMIN B6

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Шкірні захворювання
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Діабет
  • Підвищений рівень цукру в крові
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамін В6 Solgar Vitamin B6 фото
ОПИС

Вітамін В6 Solgar Vitamin B6

Постійні стреси, швидкий ритм сучасного життя призводять до виснаження імунної та нервової системи, постійного відчуття тривожності і психічного напруження. Основним антидепресантом серед вітамінів виступає піридоксин, на основі якого американським брендом Solgar розроблена харчова добавка Вітамін В6 Vitamin B6 у формі таблеток. Це незамінний водорозчинний вітамін, який вимивається з організму і тому потребує постійного поповнення запасів. Піридоксин дуже важливу роль грає в обмінних процесах, бере участь в процесі кровотворення, з його допомогою синтезуються гамма-аміномасляна кислота і серотонін, які відповідають за зниження рівня тривоги і стресу. Вітамін В6 стимулює вироблення імуноглобулінів, які допомагають зміцнити імунну систему і підвищити опірність організму в умовах сезонних застуд і стресових ситуацій. Піридоксин має унікальну здатність впливати на рівень цукру в крові, він допомагає виробляти інсулін, тим самим знижуючи ризик розвитку цукрового діабету. Крім того, В6 перешкоджає утворенню тромбів, зміцнює стінки судин, підтримує серце і активізує роботу мозку. Дієтичну добавку можуть приймати вегетаріанці. Продукт для дорослих старше 18 років. Для чоловіків і жінок. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Таблетки Солгар Vitamin B6 приймають при порушенні нервової системи, підвищеної збудливості і тривожності, стресах і депресивних станах, при лікуванні і профілактиці цукрового діабету, зниженні імунітету.

Властивості
Solgar Пиридоксин знижує нервову напругу, нормалізує обмінні процеси, підтримує кровоносну систему, знижує рівень холестерину, зміцнює імунітет, бере участь в процесі кровотворення, підвищує працездатність мозку.

Активні компоненти
Вітамін В6 (Піридоксин) покращує обмін речовин в тканинах мозку, стимулює вироблення серотоніну, підвищує працездатність мозкових центрів, покращує пам'ять, піднімає настрій, покращує стан і зовнішній вигляд шкіри.

Результат
Таблетки піридоксину Вітамін В6 Vitamin B6 рекомендується придбати для стабільності нервової системи, поліпшення настрою, підвищення імунітету. Уже перші кілька днів прийому допомагають стабілізувати настрій, покращують пам'ять і підвищують розумову активність, знижується рівень тривоги, сон стає міцнішим і настає швидше, нормалізується самопочуття у хворих на цукровий діабет.

Застосування
Перед прийомом харчової добавки рекомендується відвідати лікаря для консультації і коригування дози в разі потреби. Рекомендоване дозування для дорослих 1 таблетка на добу під час прийому їжі.

Склад
Вітамін В6 (пиродоксин гідрохлорид) дикальційфосфат, мікрокристалічна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, рослинний стеарат магнію, рослинна целюлоза.

Вітамін В6 Solgar Vitamin B6
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.