Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПІВНІЧНОАТЛАНТИЧНІ ВОДОРОСТІ SOLGAR NORTH ATLANTIC KELP

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Природна добавка
Рекомендується при:
  • Проблеми з щитоподібною залозою
  • Порушення обміну речовин
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Північноатлантичні водорості Solgar North Atlantic Kelp фото
ОПИС

Північноатлантичні водорості Solgar North Atlantic Kelp

Екологічна ситуація на планеті залишає бажати кращого. Людський організм реагує на такі зміни зниженням рівня вироблення йоду щитовидною залозою. Корисним натуральним джерелом йоду є морська капуста, відома як ламінарія, яка в формі харчової добавки заповнює запаси йоду в організмі. Бренд Солгар представляє корисний натуральний продукт Північноатлантичної водорості Solgar North Atlantic Kelp в формі таблеток. Ламінарія містить величезну кількість вітамінів і мікроелементів, які здатні відновити діяльність і функціональність всіх систем організму. З водоростями можна отримати альгінати, білкові речовини, мінеральні солі, вітаміни групи В, а також А, С, Е, D і РР. Комплекс з ламінарією допомагає підтримувати нормальний рівень гормонів щитовидної залози, уникнути проблем з шлунково-кишковим трактом, відрегулювати і прискорити обмінні процеси, усунути ймовірність розвитку зоба та атеросклерозу. До слова, японці часто вживають морську капусту в їжу, у них відзначається розвиток атеросклерозу в 10 разів рідше, ніж у інших народностей. Продукт натуральний і кошерний, може бути рекомендований веганам. Призначений для дорослих чоловіків і жінок, вік 18+. Форма випуску - упаковка 250 шт.

Призначення
Таблетки North Atlantic Kelp купують при проблемах з щитовидною залозою, порушення рівня гормонів, нестачі в організмі йоду, порушення обміну речовин, як профілактика атеросклерозу.

Властивості
Дієтична добавка з морськими водоростями нормалізує діяльність щитовидної залози, стабілізує її функціональність і вироблення гормонів, регулює рівень холестерину, перешкоджає утворенню тромбів в судинах, нормалізує водно-сольовий баланс.

Активні компоненти
Ламінарія (морська капуста) це натуральне джерело йоду, мікроелементів, мінеральних солей, білків, вітамінів А, С, D, Е і РР, також містить вітаміни групи В. Прискорює обмінні процеси, нормалізує рівень гормонів, підтримує стінки судин і зберігає їх від осідання холестеринових бляшок.

Результат
Північноатлантичні водорості допомагають поліпшити загальний стан організму і конкретно гормонального фону. Вироблення гормонів щитовидної залози нормалізується за короткий час, самопочуття поліпшується, йдуть головні болі і нестабільний настрій, усуваються перепади тиску і нормалізується серцевий ритм.

Застосування
Дорослі приймають по 1 таблетці в день під час їжі. Харчова добавка не є ліками, тому порадьтеся з лікарем перш ніж почати прийом таблеток.

Склад
Iodine (from North Atlantic Kelp), Dicalcium phosphate, microcrystalline cellulose, vegetable stearic acid, vegetable cellulose, silica, vegetable magnesium stearate.

Північноатлантичні водорості Solgar North Atlantic Kelp
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.