Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГАММА-АМІНОМАСЛЯНА КИСЛОТА 500 МГ SOLGAR GABA

Час застосування: Між прийомами їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • Гормональний збій
  • Порушення циклу сну
  • Розлади нервової системи
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Гамма-аміномасляна кислота 500 мг Solgar GABA фото
ОПИС

Гамма-аміномасляна кислота 500 мг Solgar GABA

Натуральний і абсолютно безпечний транквілізатор ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) являє собою амінокислоту, яка у високому вмісті присутня в нервових клітинах і виробляється в мозку. При нестачі ГАМК порушуються рефлекторні процеси, інстинктивні функції, такі як сон, підтримання температури тіла, активність гіпофіза. Підтримати необхідний рівень можна харчовою добавкою від американського бренду Solgar Гамма-аміномасляна кислота 500 мг GABA. Гамма-аміномасляна кислота, або GABA, виступає в організмі нейромедіатором, покращує проходження нервових імпульсів і стимулює кровообіг в нервових тканинах. Спираючись на властивості GABA, її застосування виправдане при порушенні циклу сну, нервових розладах, а також при більш важких захворюваннях, таких як хвороба Альцгеймера, хвороба Паркінсона, епілепсія, психічні захворювання. ГАМК з успіхом використовується в посттравматической терапії після травм головного мозку і для прискорення мозкових функцій після інсульту. GABA надає потужну протисудомну і психостимулюючу дію, захищає нервові клітини від руйнування і заспокоює нервову систему, знімає нервозність, дратівливість, бореться з порушенням уваги і пам'яті, може використовуватися при закачуванні в транспорті. 100% натуральний продукт, унісекс, можна приймати з 18 років.

Призначення
Дієтична добавка GABA від Солгар рекомендується при нервових розладах, порушенні циклу сну, гормональному дисбалансі, деяких психічних розладах.

Властивості
Капсули з ГАМК знижують рівень тривожності і стресу, борються з депресивним синдромом, надають ноотропну дію в комплексному лікуванні епілепсії, знижує кров'яний тиск, нормалізує гормональний рівень, покращує мозковий кровообіг, прискорює відновлення психічних функцій і мови у хворих після інсульту.

Активні компоненти
ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) натуральний транквілізатор, контролює процеси гальмування в клітинах нервової системи, нормалізує мозковий кровообіг і покращує насичення тканин киснем, підвищує концентрацію уваги і покращує пам'ять, контролює рівень цукру крові.

Результат
Прийом гамма-аміномасляної кислоти підтримує нервову систему і зберігає нервові волокна від руйнування. Значно полегшуються прояви і симптоматика таких захворювань як епілепсія, хвороби Паркінсона та Альцгеймера, нормалізується сон, спостерігається загальна стабільність психічного стану, усувається аритмія і прояви гіпертонії, поліпшується самопочуття і настрій.

Застосування
Режим прийому БАДа - 1 капсула в день між прийомами їжі, запивати великою кількістю води. Пам'ятайте, дієтична добавка не є лікарським препаратом, перед початком прийому обов'язково отримаєте консультацію свого лікуючого лікаря.

Склад
ГАМК (гамма-аміномасляна кислота), дикальцийфосфат, рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію.

Гамма-аміномасляна кислота 500 мг Solgar GABA
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.