Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР ДЛЯ ВОЛОССЯ SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC BONACURE COLOR FREEZE SET (SHMP/250ML + COND/200ML + MASK/200ML + BAG)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Schwarzkopf Professional
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Пофарбовані
Виробник: Schwarzkopf Professional
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Пом'якшення
  • Захист кольору
  • Для зміцнення волосся
  • Відновлення
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Подарунковий набір для волосся Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Set (shmp/250ml + cond/200ml + mask/200ml + bag) фото
ОПИС

Подарунковий набір для волосся Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Set (shmp/250ml + cond/200ml + mask/200ml + bag)

До складу набору входить:

Безсульфатний міцелярний шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure ph 4.5 Color Freeze Micellar Sulfate-Free Shampoo, 250 мл.
Формула шампуню відрізняється як делікатним ставленням до кольору пофарбованих локонів, так і високими відновлюючими якостями. Завдяки спеціальному доглядаючому комплексу волосся заповнюється втраченою вологою, отримує додаткове вітамінне харчування, повертає еластичність, м'якість і шовковистість, стає сильнішим і сяючим.

Кондиціонер для фарбованого волосся Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Conditioner, 200 мл.
Кондиціонер для фарбованого волосся від Schwarzkopf прискорює відновлення кутикули і обволокує волосся захисним шаром, який сприяє збереженню набутого після фарбування відтінку. Підсилює блиск фарбованого волосся. Повертає волосся оптимальний рівень pH 4.5, що максимально усуває втрату кольору на тривалий період. Захищає волосся від впливу сонячних променів і від вигорання кольору. Антиоксидантний комплекс нейтралізує вплив вільних радикалів і інших агресивних зовнішніх факторів. Розгладжує поверхню волосся і усуває їх пухнастість. Запобігає сплутуванню волосся і полегшує розчісування.

Маска-лікувальна для фарбованого волосся Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Treatment, 200 мл.
Маска для фарбованого волосся лінії BC Color Freeze від компанії Schwarzkopf допомагає запобігти потускнение кольору і продовжити його яскравість і насиченість на максимально тривалий час, зберігаючи розкішний блиск і дивовижну шовковистість. Насичена формула, створена для інтенсивного догляду, живить і зміцнює, забезпечує оптимальний рівень pH, ідеально блокує колірний пігмент і захищає від впливу несприятливих факторів навколишнього середовища, кератин який входить до складу відновлює структуру волосся зсередини, надаючи йому особливу пружність і природну еластичність.

Подарунковий набір для волосся Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Set (shmp/250ml + cond/200ml + mask/200ml + bag)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.