Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АЛЬГІНАТНА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ОМОЛОДЖУЮЧА З "ЗОЛОТОЮ" АРГАНОВОЮ ОЛІЄЮ GREEN PHARM COSMETIC ALGINATE MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Альгінатна
  • Порошкова
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Альгінатна маска для обличчя омолоджуюча з
ОПИС

Альгінатна маска для обличчя омолоджуюча з "золотою" аргановою олією Green Pharm Cosmetic Alginate Mask

Шкірний покрив після 30 років потребує ретельнішого спеціалізованого догляду, щоб продовжити молодість і підвищити пружність. Новий б'юті-продукт - альгінатна маска від українського бренду натуральної косметики Green Pharm Cosmetic. Немає потреби впадати в депресію після 30, треба просто купити альгінатну маску для обличчя омолоджуючу з "золотою" аргановою олією Alginate Mask. Цей супер засіб для зрілої шкіри підтримує гідроліпідний баланс, відмінно зволожує і розгладжує втомлену шкіру. Високий вміст жирних поліненасичених кислот підвищує тонус шкіри, сприяє її розгладженню і омолодженню. Потужний ефект можливий також завдяки альгінатам - натуральним компонентам з морських глибин, які стимулюють обмінні та відновлювальні процеси на клітинному рівні, вирівнюють рельєф, усувають неглибокі зморшки і перешкоджають утворенню нових. Маска кольору золота допомагає позбутися від сухості і лущення, знизити роздратування покриву і запустити процес вироблення шкірою нового колагену для підвищення еластичності. Маска розроблена для всіх типів шкіри, унісекс, вік після 30 років.

Призначення
Альгінатна маска рекомендована до застосування при підвищеній сухості шкіри, вираженому лущенні, зміні рельєфу, появі зморшок та інших ознак старіння, зниженні тонусу і пружності покриву, втрати еластичності, тьмяного кольору.

Властивості
Маска з аргановою олією підвищує імунітет шкіри, зміцнює її захисний бар'єр, зволожує на всіх рівнях, сприяє підвищенню пружності та еластичності, розгладжує дрібні зморшки, запобігає розвитку більш глибоких зморшок, активно оновлює клітинний склад, має потужний антиоксидантний ефект.

Активні компоненти
Альгінати з бурих водоростей мають зволожуючу і антиоксидантну дію, захищають клітини шкіри від передчасного старіння, запускають процеси вироблення колагену і регенерації клітин, омолоджують шкіру, підвищують її тонус.
Арганова олія - це справжній еліксир молодості для шкіри, що в'яне, надає потужну омолоджуючу і протизапальну дію, містить вітамін Е (антиоксидант), поліненасичені жирні кислоти омега-6 і омега-9, швидко проникає в клітини і відновлює пошкоджені структури.
Комплекс морських мінералів живить і вітамінізує шкіру, забезпечує глибоке зволоження і свіжість, знімає набряки і запалення, робить шкіру ідеально гладкою.

Результат
Купуючи альгинатну маску з маслом аргани, ви ризикуєте помолодшати за короткий проміжок часу на заздрість усім. Шкіра, яка отримує якісний догляд натуральними засобами, відрізняється доглянутим зовнішнім виглядом і здоровим сяйвом. Зрілий покрив отримує необхідні поживні речовини, стає гладким, м'яким, рівним, ідеально зволоженим, молодим.

Застосування
Для приготування маски візьміть 15 гр порошку і 45 мл води температурою 20 градусів, змішайте до однорідної маси. Нанесіть маску на обличчя і залиште на 20 хвилин. Після зніміть знизу вгору, залишки маски змийте водою або видаліть ватним диском, змоченим в тонізуючої рідини. Маска застигає швидко, тому заздалегідь очистіть шкіру перед процедурою.

Склад
Альгінат, морський комплекс, масло аргани.

Альгінатна маска для обличчя омолоджуюча з "золотою" аргановою олією Green Pharm Cosmetic Alginate Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.