Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АЛЬГІНАТНА МАСКА ПРОТИ СТАРІННЯ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ "АЮРВЕДА" GREEN PHARM COSMETIC ALGINATE MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Альгінатна
  • Порошкова
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Детокс
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Альгінатна маска проти старіння шкіри обличчя
ОПИС

Альгінатна маска проти старіння шкіри обличчя "Аюрведа" Green Pharm Cosmetic Alginate Mask

Коли на обличчі з'являються перші ознаки старіння, це засмучує. Невже час не зупинити? Не варто впадати в депресію, коли є чарівний засіб - Альгінатна маска проти старіння шкіри обличчя "Аюрведа" Green Pharm Cosmetic Alginate Mask. Це революція в лінійці б'юті-продуктів - унікальна формула на сторожі молодості і пружності шкірного покриву. Натуральний склад масочки забезпечує глибоке зволоження і вироблення колагену, те, без чого не досягти бажаного ефекту. Альгінатні маски тим і гарні, що надають миттєву дію, а результат зберігається надовго. Включення до складу альгінату натрію і екстрактів екзотичних рослин гібіскуса, пачулі і бамбука, забезпечує повне оновлення шкірного покриву, надає омолоджуючий ефект, бореться з в'ялістю, підвищує тонус і еластичність. Добавка у вигляді натурального екстракту коренів латаття і масла іланг-іланг гарантує вашому покрову свіжість, тонізування, живлення, вітамінізацію і заспокійливий ефект. Маска показує вражаючий результат на зрілій шкірі, втомленій, в'янучій, схильної до утворення зморшок і зміни рельєфу. Призначена для всіх типів шкіри, унісекс, вікова категорія 25+.

Призначення
Маска з альгінат натрію для омолодження рекомендується при зів'яненні шкірного покриву, зниженні пружності та еластичності, втрати тонусу і сяйва, при наявності перших ознак старіння, дрібних зморшок, появі тьмяного кольору покриву, лущенні і сухості.

Властивості
Альгінатна маска екстрено зволожує суху шкіру, проникає в глибокі шари і сприяє процесам регенерації і вироблення колагену, підсилює тургор, підвищує пружність і тонус, надає шкірі свіжість і сяючий колір, вирівнює рельєфні ділянки, сприяє омолодженню на всіх рівнях.

Активні компоненти
Альгінат натрію це компонент з серця морських водоростей, багатий на мінерали і мікроелементи, наповнює шкіру вологою і вітамінами, зволожує, допомагає зберегти гідроліпідний баланс, підсилює захист, омолоджує і відновлює клітини.
Екстракт кореня латаття має антибактеріальну дію, освіжає і тонізує шкіру, розгладжує дрібні зморшки, зволожує і зміцнює.
Екстракти бамбука, пачулі, гібіскуса мають потужну антиоксидантну дію, омолоджують шкіру, знімають втому, підвищують тонус, розгладжують і оновлюють клітинний склад.
Масло іланг-іланг надає глибоку зволожуючу дію, використовується як омолоджуючий засіб, вирівнює рельєф і зберігає цільну структуру клітин.

Результат
Купіть маску Аюрведа, щоб на довгі роки зберегти здоров'я і пружність шкірного покриву. Натуральні компоненти масочки подбають про вашу шкіру, і вона зміниться на краще за короткий час. Після першого ж застосування ви побачите приголомшливий результат - ніжна і пружна шкіра, чистий і рівний покрив, без ділянок подразнень і висипань. Маска значно підвищує рівень зволоження і сприяє тотальному омолодженню шкіри зі збереженням ефекту на тривалий період часу.

Застосування
Маска готується безпосередньо перед використанням. Для цього змішайте в окремому посуді 25 гр порошку і 75 мл води до однорідної маси. Нанесіть на попередньо очищену шкіру, залиште на 20 хвилин. Після закінчення процедури зніміть маску від низу до верху, залишки змийте водою або тампоном, змоченим тоніком.

Склад
Альгінат, екстракт бамбука, ефірна олія іланг-ілангу, діоксид титану, екстракт гібіскуса, екстракт кореня латаття, екстракт листя пачулі, діоксид кремнію, діатоміт.

Альгінатна маска проти старіння шкіри обличчя "Аюрведа" Green Pharm Cosmetic Alginate Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.