Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АЛЬГІНАТНА МАСКА НАВКОЛО ОЧЕЙ І ГУБ З ПРОТЕЇНАМИ ШОВКУ GREEN PHARM COSMETIC ALGINATE MASK AROUND THE EYES AND LIPS

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Альгінатна
  • Порошкова
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Альгінатна маска навколо очей і губ з протеїнами шовку Green Pharm Cosmetic Alginate Mask Around The Eyes And Lips фото
ОПИС

Альгінатна маска навколо очей і губ з протеїнами шовку Green Pharm Cosmetic Alginate Mask Around The Eyes And Lips

Посмішка піднімає настрій і підсилює красу обличчя. Але також жива міміка призводить до втрати еластичності зони навколо очей і губ. Для того, щоб посмішка продовжувала бути частиною вашого образу без наслідків, купіть альгінатну маску навколо очей і губ з протеїнами шовку Green Pharm Cosmetic Alginate Mask Around The Eyes And Lips. Цей натуральний засіб допоможе швидко пожвавити і підтягнути ніжну шкіру, повернути їй свіжість, молодість, рівний тон і сяйво. Маска містить крім альгінату, гіалуронову кислоту для максимального зволоження і нормалізації гідроліпідного балансу, морський колаген для тотального омолодження шкіри, ефірну олію троянди для свіжості, тонусу і молодості. Протеїни шовку надають потужну захисну дію, створюючи на поверхні шкіри невидимий бар'єр проти вільних радикалів, перепадів температур, ультрафіолетових променів. Шовкові протеїни глибоко живлять, загоюють ранки, омолоджують, підвищують пружність шкіри, надають покрову ніжне сяйво. Маска для всіх типів шкіри, унісекс, вік 18+.

Призначення
Альгінатна маска з шовком застосовується при зневодненні, сухості шкіри, зниженні пружності та еластичності, появі перших ознак старіння, зміні рельєфу і тону шкіри.

Властивості
Масочка має сильну зволожуючу дію, сприяє розгладженню шкіри, знижує прояви пігментних плям, усуває блідість і сірість покриву, дарує м'якість, зволоження, легкість, тонізує і підтягує.

Активні компоненти
Альгінат з бурих водоростей живить шкіру мікроелементами, зміцнює її захисний бар'єр, підвищує імунітет, зволожує і розгладжує, підвищує пружність.
Гіалуронова кислота + морської колаген - потужна суміш для тотального зволоження, збереження вологи у самому серці кожної клітини, підвищення еластичності, енергії, пружності, тонусу.
Ефірна олія троянди - це свіжість, тонізування, розгладження, омолодження, потужна регенерація.
Шовкові протеїни захищають від зовнішнього впливу за допомогою утворення невидимої плівки-бар'єру, підвищують пружність шкіри, живлять і загоюють.

Результат
Купуючи маску з альгінатами і протеїнами шовку від українського бренду, ви отримуєте максимум користі і поживних речовин від самої природи, максимум зволоження, це рецепт збереження молодості вашої чутливої ​​зони навколо очей і губ. Шкіра стає світлішою, підвищується її тонус, зникають складки і западини, шкіра світла, зволожена, еластична і молода. Тепер радість не потрібно ховати під маскою, посміхайтеся на здоров'я! Ваша шкіра бездоганна, як і ваша усмішка.

Застосування
Приготуйте маску, змішавши 10-12 гр порошку з 30-35 мл води температурою 20 градусів до однорідної консистенції. Нанесіть маску товстим шаром на проблемні ділянки, витримаєте час до 20 хвилин, потім зніміть маску зі шкіри. Залишки засобу видаліть водою або ватним диском, змоченим тонізуючим розчином.

Склад
Альгінат, рисовий білок, гіалуронова кислота, морський колаген, ефірна олія троянди, протеїни шовку.

Альгінатна маска навколо очей і губ з протеїнами шовку Green Pharm Cosmetic Alginate Mask Around The Eyes And Lips
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.