Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АЛЬГІНАТНА МАСКА ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ З ЗАСПОКІЙЛИВОЮ ДІЄЮ GREEN PHARM COSMETIC FAСE MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Альгінатна
  • Порошкова
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Чутлива
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Альгінатна маска для чутливої шкіри обличчя з заспокійливою дією Green Pharm Cosmetic Faсe Mask фото
ОПИС

Альгінатна маска для чутливої шкіри обличчя з заспокійливою дією Green Pharm Cosmetic Faсe Mask

У б'юті-індустрію увірвалися нові засоби по експрес-догляду за шкірою - альгінатні маски. Це порошкова субстанція, яка забезпечує швидкий і стійкий ефект. Український виробник натуральної косметики Green Pharm Cosmetic пропонує придбати альгінатних маску для чутливої ​​шкіри обличчя з заспокійливою дією Face Mask. Альгінат - основу маски - отримують з бурих водоростей. Це дуже потужний антиоксидант, зволожувач і джерело мінералів. Чутлива шкіра більше інших типів страждає від зовнішнього впливу і схильна до впливу негативних факторів. Експрес-маска допомагає зняти зайве роздратування дерми, усуває сухість і лущення, повертає шкірі спокій і свіжість. У складі масочки крім альгінату, чорниця, ромашка і вітамін С. Формула маски активно зволожує і заспокоює тонку шкіру, вітамін С зміцнює стінки капілярів, посилює захисну функцію, а ромашка знімає запальні процеси і прискорює загоєння покриву, чорниця надає свіжість, тонус і рівний колір. Маска призначена для чутливої ​​шкіри чоловіків і жінок старше 18 років.

Призначення
Маска альгінатна рекомендована для чутливої ​​шкіри, схильної до запалень і подразнень, сухості і почервоніння.

Властивості
Face Mask українського бренду швидко проникає в дерму, зволожує на всіх рівнях, знімає роздратування, зменшує запалення, розгладжує і підтягує шкіру, надає потужну відновлюючу та омолоджуючу дію.

Активні компоненти
Альгінат має протизапальну, дренажну, зволожуючу дію, стимулює кровообіг, омолоджує шкіру, притягує воду в 300 разів більше своєї ваги, утримує її в клітинах.
Екстракт чорниці бореться з набряками і запаленнями, освіжає і освітлює шкіру, підтягує в'ялу, і тонізує втомлену дерму, зміцнює захисний бар'єр.
Вітамін С тонізує і зміцнює покрив, підвищує його захисну функцію, зволожує, контролює рівень PH, вирівнює тон і рельєф, бореться з наслідками висипань і подразнень.
Масло ромашки пом'якшує, освітлює, омолоджує, загоює шкіру, діє як антисептик і протизапальний компонент.

Результат
Застосування альгінатної маски для чутливої ​​шкіри призводить до швидкого результату і стійкого ефекту. Шкіра, яка раніше червоніла при зовнішньому впливі, отримує свіжий рівний тон, розгладжується і випромінює енергію, підвищується пружність і еластичність. Шкіра витримує перепади температур і сонячні промені. Дерма стає м'якішою і привабливішою, не вказує слідів роздратування і запалення, покрив ущільнюється, зникають відчуття стягнутості і дискомфорту.

Застосування
Шкіру слід заздалегідь підготувати до процедури, так як маска повинна бути приготовлена ​​і нанесена швидко, інакше є ймовірність її застигання ще до початку сеансу. Шкіру очистити, маску приготувати з суміші порошку і води в пропорції 25 гр порошку на 75 мл води. Швидко змішати і нанести на обличчя рівним шаром, минаючи зону навколо очей і губ. Залишити на 20 хвилин. Після процедури видалити маску з шкіри, залишки змити водою комфортної температури.

Склад
Альгінат, екстракт чорниці, вітамін С, ефірна олія ромашки.

Альгінатна маска для чутливої шкіри обличчя з заспокійливою дією Green Pharm Cosmetic Faсe Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.