Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З КОЛАГЕНОМ GREEN PHARM COSMETIC HOME CARE CREAM WITH COLLAGEN

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Крем
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Крем для обличчя з колагеном Green Pharm Cosmetic Home Care Cream With Collagen фото
ОПИС

Крем для обличчя з колагеном Green Pharm Cosmetic Home Care Cream With Collagen

Всі представниці прекрасної статі знають, що найголовніше для продовження молодості шкіри - колаген. Якщо його недостатньо, шкіра стає в'ялою, втрачає пружність і еластичність, в'яне, змінює свіжість на сірість. Щоб підтримати вироблення цього корисного компонента, купіть крем для обличчя з колагеном Green Pharm Cosmetic Home Care Cream With Collagen. Його унікальний натуральний склад допоможе наситити шкіру вологою, поживними елементами, вітамінами і мінералами. Консистенція крему швидко проникає в глибокі шари і регенерує клітини шкіри - вітаміни А, Е, F нормалізують гідроліпідний баланс шкіри, зміцнюють захисний бар'єр, вітамінізують і зволожують покрив, надають могутню антиоксидантну дію, ефективно відновлюють пружність, подовжують молодість дерми. Формула крему стимулює вироблення колагену, прискорює відновні процеси, сприяє підвищенню щільності шкіри, підсилює його захисний бар'єр. Після застосування засобу шкіра помітно розгладжується, рельєфні ділянки стають рівнішими, тон покриву змінюється з сірого до "пелюсток троянди", наповнюється силою, енергією і молодістю. Крем підходить для сухої збезводненої і зрілої шкіри. Як профілактика старіння і зневоднення, можна рекомендувати для молодої шкіри. Призначений для жінок з 18 років.

Призначення
Крем-догляд With Collagen рекомендується при втраті тонусу, зниженні пружності і тонусу покриву, сухості і лущенні, зневодненні, блідій і тьмяній шкірі, наявності подразнень і пошкоджень.

Властивості
Крем-колаген інтенсивно наповнює вологою і живить суху дерму, швидко заповнює запас вологи і вітамінів, прискорює регенерацію покриву, підсилює його захисні властивості, розгладжує зморшки, освітлює пігментацію, освіжає і підтягує.

Активні компоненти
Низькомолекулярний морський колаген в сукупності з гіалуроновою кислотою зміцнюють гідроліпідний бар'єр і нормалізують баланс вологи, вирівнює рельєф і тон шкіри, підвищує пружність, ущільнює покрив.
Масло ши забезпечує омолодження, відновлення покриву, надає заспокійливу дію, зменшує запалення, загоює шкіру після висипань.
D-пантенол забезпечує зволоження і загоєння після подразнень, вирівнює тон і рельєф шкіри, сприяє видаленню рубців.
Комплекс вітамінів А, Е, F має антиоксидантну та протизапальну дію, живить і прискорює процес регенерації клітин.

Результат
Крем для обличчя з колагеном стане відмінним рішенням для молодої і зрілої шкіри при підвищенні сухості і втрати еластичності. Шкіра отримує живлення і вітаміни з активних компонентів складу, при цьому відбувається глибоке зволоження. Натуральна формула крему запускає процеси регенерації тканин і клітин, сприяє підвищенню пружності і щільності покриву, прискорює загоєння ділянок роздратування, знімає запальні процеси і розгладжує шкіру.

Застосування
Колагеновий крем використовують 1-2 рази на день вранці і/або ввечері на чисту суху шкіру обличчя. Розподілити пальцями по масажних лініях, залишити до повного поглинання. Можна використовувати як основу під макіяж.

Склад
Agua, Propylene Glycol, Glycerin, Carbamid (Urea), цетеарил Olivate (and) Sorbitan Olivate, Hydrolyzed Сollagen, Grape Seed Extract, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ceteareth-20, Cetylstearyl Alcohol, Steariс Acid, Sodium Hyaluronate, D -Panthenol, Aqua (Water) (and) ButyleneGlycol (and) PEG-40Hydrogenated CastorOil (and) LinoleicAcid (and) LinolenicAcid (and) TocopherylAcetate (and) Retinyl Palmitate (and) Glycine Soya (Soybean) Oil (and) Potassium Sorbate ( and) Sodium Benzoate (and) Tocopherol, Рerfume, Phenoxyethanol (and) Methylparaben (and) Ethylparaben (and) Propylparaben.

Крем для обличчя з колагеном Green Pharm Cosmetic Home Care Cream With Collagen
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.