Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ІСЕАК СИРОВАТКА "НОВА ШКІРА" URIAGE HYSEAC NEW SKIN SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Uriage
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Uriage
Вік: 14+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від акне
  • Від вугрів
  • Від запалення шкіри
  • Матування і звуження пор
  • Відновлення
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Ісеак сироватка
ОПИС

Ісеак сироватка "Нова шкіра" Uriage Hyseac New Skin Serum

Лікувальна косметика Урьяж представляє новий засіб для боротьби з висипаннями Ісеак сироватка "Нова шкіра" для комбінованої та жирної шкіри з недоліками Uriage Hyseac New Skin Serum. Це унікальний продукт, що дає неймовірний результат щодо жирної та комбінованої шкіри, схильної до запалень та акне. Сироватка містить 3 запатентовані комплекси, термальну воду Урьяж. комплекс АНА-кислот, лактат цинку та натуральний екстракт Pore Refiner (чечевиця), які нормалізують вироблення себуму та вирівнюють тон шкіри, покращують рельєф та зменшують кількість «чорних цяток» і вугрів,, знижують запалення та попереджують появу нових висипань. Сироватка має легку текстуру, яка швидко поглинається шкірою. Засіб сприяє м'якому відлущуванню ороговілих клітин епідермісу, вирівнює рельєф, стимулює оновлення та природне сяяння шкіри. Сироватка не містить парабенів, пройшла клінічні випробування, не викликає алергії та інших небажаних реакцій. Засіб створено спеціально для жирної та комбінованої шкіри, схильної до запалень, висипань. Об'єм 40 мл.

Призначення
Чинить протизапальну, оновлюючу, матуючу дію, звужує пори, нормалізує роботу сальних залоз, вирівнює рельєф, зменшує кількість чорних цяток та вугрових висипань, запобігає їх появі.

Активні компоненти
Поєднання 3-х запатентованих комплексів (екстракт солодки, TLR2-Regul комплекс, MPA-Regul комплекс) та термальної води Урьяж зменшує запальні елементи та чорні цятки.
Porerefinyl (екстракт сочевиці, багатий олігосахаридами) - натуральний рослинний екстракт, який сприяє звуженню пор.
AHA-комплекс (яблучна, гліколева, молочна кислоти) делікатно відлущують ороговілі клітини, вирівнюють тон і покращують текстуру шкіри
Термальна вода Урьяж, від природи насичена мінеральними солями та мікроелементами, зволожує, заспокоює, захищає, освіжає шкіру, зміцнює її природний захисний бар'єр.
Лактат цинку володіє себорегулюючою дією, матує.

Результат
Сироватка "Нова шкіра" повністю виправдовує свою назву - після використання засобу рельєф шкірного покриву вирівнюється, епідерміс оновлюється, пори звужуються, зменшується кількість запальних елементів та чорних цяток. Шкіра стає матовою та набуває природного сяяння, зменшуються прояви акне. Попереджує появу нових висипань.

Рекомендація до застосування
Сироватка застосовується на чисту шкіру вранці та / або ввечері. Використовувати в якості основного засобу або в поєднанні зі щоденним доглядом (перед нанесенням щоденного засобу).
У складі сироватки містяться АНА-кислоти, тому під час перебування на сонці використовуйте сонцезахисні засоби.

Склад:
Aqua (Water, Eau)  - Dimethicone - Propanediol - Polysorbate 20 - Glycolic Ac Id - Malic Ac Id - Sodium Polyacryloyldl­ Methyl Taurate - Lactic Acid ­ Sodium Hydroxide - Butylene Glycol  -   1,2-hexa Nediol  -  Dl­ Glycerin - Glycerin - Polysill­ Cone-11 - Glycine - Peg-40 Hydrogenated Castor Oil - Chlorphenesin - Pentylene Glycol - Pa Rfum (Fragrance) - Phytosphingosine Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract - Xanthan Gum - Zinc Lactate - Asiaticoside - Gly­ Cyrrhiza Inflata Root Extract - Sodium Benzoate - Caprylyl Glycol - Decyl Glucoside - Rhamnose - Glucose - Glucu­ Ronic Acid.

Некомедогенна.

Ісеак сироватка "Нова шкіра" Uriage Hyseac New Skin Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.