Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ З ЕФЕКТОМ ОМОЛОДЖЕННЯ SESDERMA SESGEN 32 EYE CONTOUR CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем для шкіри навколо очей з ефектом омолодження SesDerma Sesgen 32 Eye Contour Cream фото
ОПИС

Крем для шкіри навколо очей з ефектом омолодження SesDerma Sesgen 32 Eye Contour Cream

На тонкії і ніжнії шкірі навколо очей важко запобігти появі вікових зморшок, обвисання шкіри і темні кола. Тут шкіра настільки чутлива, що йо необхідна підтримка спеціальних засобів. Фантастична розробка для боротьби зі зморшками навколо очей Іспанської лабораторії SesDerma - Крем для шкіри навколо очей з ефектом омолодження Sesgen 32 Eye Contour Cream. Це справжній активатор гена молодості, який ефективно здатний зупинити час для вас. До складу крему входить стимулятор мікроциркуляції, який на рівні ДНК омолоджує шкіру. Потужний склад крему-активатора Sesgen 32 забезпечує моментальний і довгостроковий ефект ліфтингу, відновлює пружність покриву і запобігає появі і прояв ознак старіння. Всі активні інгредієнти укладені в ліпосоми, це забезпечує глибоке проникнення і досягнення найбільш далеких клітин, які пошкоджені "віковими" ознаками. Поряд з боротьбою в напрямку Anti-age крем грає важливу роль в зволоженні, живленні і тонізації покриву. Після застосування активатора шкіра навколо очей набуває здорового вигляду, підтягнута, еластична, без темних плям і мішків.

Призначення
Крем-активатор проти старіння розроблений для всіх типів шкіри, створений для жіночої аудиторії 30+ для омолодження і підвищення тонусу покриву навколо очей, зволоження і відновлення гідроліпідного балансу, усунення ознак старіння.

Властивості
Засіб Sesgen 32 Eye Contour Cream ефективно прибирає припухлість повік і освітлює потемнілу шкіру, забезпечує вологою і утримує її в мембранах клітин, володіє ліфтинг-ефектом і допомагає його зберегти надовго, має накопичувальний характер, діє глибоко і швидко, знищує ознаки старіння на рівні ДНК.

Активні компоненти
Комплекс Пінандіол + камфандіол відновлює нормальну мікроциркуляцію, активізує вироблення колагену, підвищує еластичність і робить покрив більш пружним, освітлює потемнілі ділянки шкіри, повертаючи сяйво.
Комплекс масел - ши, насіння білого лімнантеса, Аргана глибоко зволожує, стимулює процеси відновлення на клітинному рівні
Тепренон допомагає знаходити і усувати ознаки старіння в структурах ДНК, відновлює нитки ДНК, підвищує захисну функцію клітин, активізує клітинні процеси обміну речовин, продовжує життя і функціональність клітин.
Гіалуронова кислота зв'язує молекули води і зберігає оптимальний рівень зволоження в клітинних мембранах, розгладжує рельєф покриву, зберігає рівень колагену, прискорює процес оновлення на клітинному рівні.

Результат
Ефект омолоджуючого активатора в зоні навколо очей можна помітити вже після першого нанесення - шкіра помітно освітлюється, зморшки скорочуються, покрив стає більш еластичним, підтягується і розгладжується, уйдуть набряклість і непривабливі "мішечки", підтягується верхня повіка, погляд стає відкритим, поліпшується колір і структура шкіри.

Застосування
Крем навколо очей застосовується на чисту шкіру легкими масажними рухами в невеликій кількості. Частота застосування 1-2 рази на день.

Склад
Цераміди NP, AP і EOP, масло каріте, тепренон, гіалуронова кислота, Арганова олія, олія насіння пенника лугового, ліпосоми з фітосфінгозіном, ліпосоми з аденозином, лизат ферментів біфідобактерій, ліпосоми з трипептидом-32, ДМАЕ і пінандіол-камфандіол.

Крем для шкіри навколо очей з ефектом омолодження SesDerma Sesgen 32 Eye Contour Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.