Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ГЕЛЬ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ДЛЯ КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA ACGLICOLIC CLASSIC FORTE FACIAL GEL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Комбінована
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-гель зволожуючий для комбінованої шкіри обличчя SesDerma Acglicolic Classic Forte Facial Gel Cream фото
ОПИС

Крем-гель зволожуючий для комбінованої шкіри обличчя SesDerma Acglicolic Classic Forte Facial Gel Cream

Комбінована шкіра на обличчі іноді стає проблемою, якщо не використовувати доглядові засоби спрямованої дії. Бренд з Іспанії SesDerma - для професійного використання, це засоби класу люкс, якими з успіхом користуються косметологи. Дерматологи Сесдерма створили унікальний продукт для комбінованої шкіри крем-гель зволожуючий Acglicolic Classic Forte Facial Gel Cream. Формула крему легка і дієва. Гліколева кислота, яка входить до складу крему, укладена в ліпосоми, що проникають глибоко в епідерміс. Крем-гель випускається в скляній упаковці з дозатором, це забезпечує герметичність і безпеку у використанні. Текстура трохи слизька, жирна, крем довго засвоюється і не рекомендується для застосування на чутливу шкіру. Регулярний вплив активних компонентів цього продукту протягом 2 тижнів дає приголомшливий результат - шкіра підтягується, стають менше мімічні зморшки, світлішають зони пігментації або йдуть зовсім, шкіра насичується вологою і поживними речовинами. Стовбурові клітини синеголовника запускають процеси повної регенерації, стимулюють вироблення власного колагену і роблять шкіру пружною і еластичною. Крем-гель підходить для сухої і знезводненої шкіри. Вік аудиторії 25+, можна використовувати для антивікової терапії після 35-40 років.

Призначення
Зволожуючий крем SesDerma Acglicolic Classic Forte Facial Gel Cream розроблений для всіх типів шкіри, у тому числі комбінованої, для зволоження, боротьби з першими ознаками вікових змін, підтяжки та омолодження шкіри обличчя і шиї.

Властивості
Кремчик надає потужний регенеруючий ефект, підвищує еластичність епідермісу, зволожує на глибинному рівні, оновлює клітинний склад, сприяє освітленню пігментації, вирівнює тон і рельєф, омолоджує покров.

Активні компоненти
Гліколева кислота 10% - надає відлущувальну дію, добре зволожує і вирівнює рельєфні ділянки, стимулює оновлення за рахунок запуску процесу вироблення колагену, підвищує рівень еластину і гіалуронової кислоти.
Ерготионеїн - антиоксидант, знімає запалення, зміцнює захисний бар'єр від УФ, усуває ознаки фотостаріння.
Вітамін С - потужний натуральний антиоксидант, підтягує покров, знижує інтенсивність і глибину зморшок, робить шкіру гладкою та еластичною.
Стовбурові клітини синеголовника - виступають як потужні регенератори колагену, еластину і гіалуронової кислоти.
Бісаболол - швидко знімає роздратування, лущення, надає заспокійливий ефект, нормалізує гідроліпідний рівень і захищає клітини покрову.
Алое вера - робить шкіру м'якою, зволоженою, відновлює її на клітинному рівні.
Екстракт гамамелісу - бореться з дрібними зморшками, нормалізує роботу сальних залоз, скорочує пори.

Результат
Придбання забезпечить вам комфортний і правильний догляд за нормальною і комбінованою шкірою обличчя та шиї. Після закінчення 2 тижнів (як заявлено виробником) ви відчуєте помітний результат - пори звужуються, освітлюються пігментні плями (або зникають зовсім, залежить від ступеня вираженості), покров набуває пружність і еластичність, вирівнюється тон і мікрорельєф, шкіра світиться зсередини і помітно омолоджується.

Застосування
Крем-гель застосовують 1-2 рази на день. Після очищення шкіри на обличчі і шиї нанести засіб масажними рухами на всю поверхню і дочекатися повного всмоктування.

Склад
· 10% вільної і ліпосомірованної гліколевої кислоти
· Ерготионеїн (найважливіша амінокислота, що уповільнює старіння)
· Вітамін C + E
· Стовбурові клітини Eryngium maritimum (сінеголовника приморського)
· Алое вера
· Бісаболол і природний зволожуючий фактор

Крем-гель зволожуючий для комбінованої шкіри обличчя SesDerma Acglicolic Classic Forte Facial Gel Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.