Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІПОСОМАЛЬНИЙ СПРЕЙ-МІСТ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ SESDERMA HIDRADERM HYAL LIPOSOMAL MIST

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Спрей
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Ліпосомальний спрей-міст для обличчя з гіалуроновою кислотою SesDerma Hidraderm Hyal Liposomal Mist фото
ОПИС

Ліпосомальний спрей-міст для обличчя з гіалуроновою кислотою SesDerma Hidraderm Hyal Liposomal Mist

З часом наша шкіра поступово втрачає вологу і стає більш чутливою до зовнішнього впливу навколишнього середовища, виявляються перші ознаки старіння, зморшки, покрови втрачають еластичність і гладкість. Ліпосомальний спрей-міст для обличчя з гіалуроновою кислотою SesDerma Hidraderm Hyal Liposomal Mist це прогресивний засіб, який допоможе швидко зволожити шкіру і надати їй моментально свіжий вигляд. Міст укладений у флакончик з дрібнодисперсним розпилювачем. Завдяки наявності в складі спрею гіалуронової кислоти в трьох різних молекулярних масах, засіб швидко і глибоко проникає в клітини, активізує їх життєдіяльність, стимулює оновлення і відновлення. Спрей підходить для всіх типів шкіри, його можна взяти з собою куди завгодно. Однією з особливостей його є те, що він не залишає на поверхні шкіри вологу, всмоктуючись швидко і повністю. Отож, можна використовувати міст поверх макіяжу щоб миттєво освіжити і зволожити шкіру. Можна застосовувати як для молодої шкіри в якості профілактики появи зморшок, так і для зрілої, як джерело додаткового інтенсивного зволоження. Міст підходить для частого застосування.

Призначення
Ліпосомальний спрей розроблений для сухої і дуже сухої шкіри, підходить для будь-якого виду шкіри в якості джерела інтенсивного миттєвого зволоження, боротьби з першими ознаками старіння і підтримки тонусу шкіри.

Властивості
Міст з гіалуроновою кислотою активно взаємодіє з клітинами шкірного покрову на різних рівнях. Потрійна дія гіалуронки з різною молекулярною масою забезпечує оптимально глибоке зволоження у всіх шарах епідермісу - глибоких і поверхневих.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота високої молекулярної маси активно зволожує клітини верхнього шару шкіри, вони оновлюються, відновлюються.
Гіалуронова кислота низької молекулярної маси проникає в епідерміс і допомагає утримати вологу всередині клітинних ядер.
Гіалуронова кислота дуже низької молекулярної маси досягає найглибших шарів, в яких заповнює зморшки, розгладжує їх, залишаючи відчуття наповненості і пружності.
Саме таке поєднання забезпечує повноцінне зволоження шкіри, збереження вологи в клітинах, значно зменшує глибину зморшок, що виникли від сухості і зневоднення.

Результат
Міст у формі спрею SesDerma Hidraderm Hyal Liposomal Mist рекомендується придбати щоб підтримувати завжди у відмінній формі молоду і зрілу шкіру будь-якого типу, отримати миттєвий результат, швидко зволожити покров. Після впливу спрею шкіра моментально вирівнюється, розгладжується, набуває рівний тон і колір.

Застосування
Спрей-мист розпорошується з відстані 10 см від поверхні шкіри. Так як спрей не утворює багато вологи на шкірі, його можна наносити зверху на макіяж.

Склад
Aqua, propanediol, alcohol, alpha-isomethyl ionone, ascorbyl palmitate, citric acid, ethylhexylglycerin, glyceryl, oleate, glyceryl stearate, hydrolyzed sodium, hyaluronate, lecithin, parfum, peg-40, hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, polysorbate 20, chloride 20 , polysorbate, sodium, cholate, sodium hyaluronate, sodium, hydroxide, succinic acid, tocopherol, triethanolamine.

Ліпосомальний спрей-міст для обличчя з гіалуроновою кислотою SesDerma Hidraderm Hyal Liposomal Mist
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.