Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA HIDRADERM HYAL FACIAL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Від зморшок
  • Перші вікові зміни
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуючий крем для обличчя SesDerma Hidraderm Hyal Facial Cream фото
ОПИС

Зволожуючий крем для обличчя SesDerma Hidraderm Hyal Facial Cream

Зволоження шкіри - один з основних етапів догляду для попередження появи перших ознак старіння та в'янення. Якщо покривам бракує вологи, вони втрачають здоровий колір, в'януть, стають в'ялими. Для профілактики передчасного старіння іспанські дерматологи створили зволожуючий крем для обличчя SesDerma Hidraderm Hyal Facial Cream. Він призначений для будь-яких типів шкіри, включаючи чутливу. Використання нано-технологій допомогло скласти ідеальну формулу активних компонентів, яка швидко та ефективно бореться із сухістю та лущенням, відновлюючи гідроліпідний бар'єр та перешкоджаючи віковим проявам. Крем можна використовувати як основний догляд для всіх типів шкіри та чутливої ​​шкіри, або як відновлюючий захід після косметичних процедур пілінгу, шліфування тощо. Вміст гіалуронової кислоти у трьох різних молекулярних заходах забезпечує тотальне зволоження та збереження вологи у найглибших шарах. Крем має дуже легку текстуру, завдяки чому швидко та повністю вбирається. Найдрібніші частинки (ліпосоми) з гіалуронкою швидко проникають у глибокі шари шкіри, впроваджуються у клітини та надають миттєвий ефект. Крем пропонується в лінійці від 25 років за перших ознак вікових змін.

Призначення
Зволожуючий крем SesDerma забезпечує базове зволоження та живлення, підвищує її пружність та еластичність. Ідеально підійде як база під макіяж. Заспокоює шкіру, вирівнює її тон та рельєф. Може використовуватись як жінками, так і чоловіками.

Властивості
Крем з гіалуронкою глибоко проникає в клітини шкіри та підшкірні шари, добре зволожує та відновлює гідроліпідний баланс, зміцнює захисний шар, відновлює структурні нитки, заповнює зморшки та надає відчуття наповненості та об'єму.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота з високою молекулярною масою діє зовнішній шар шкірних клітин.
Гіалуронова кислота з низькою молекулярною масою досягає епідермісу.
Гіалуронова кислота з дуже низькою молекулярною масою проникає найглибше і заповнюють мімічні та статичні зморшки.
Олія солодкого мигдалю діє як заспокійливий, зволожуючий і розгладжуючий засіб, для забезпечення бархатистості.
Кераміди, сквалан та олія ши відновлюють ліпідний бар'єр на поверхні шкіри.
Екстракт вівса та екстракт мімози зволожують шкіру, заспокоюють та пом'якшують її, відновлюють тонус та рельєф. Зменшують глибину зморшок, полегшують загоєння висипів та ушкоджень.

Результат
При регулярному використанні зволожуючого крему з гіалуроновою кислотою молода шкіра 25+ отримує всі необхідні речовини і поживні елементи, щоб досягти максимально омолоджуючого результату. Шкіра набуває матовий і рівний відтінок, вирівнюється рельєф, розгладжуються дрібні зморшки, вони заповнюються зсередини і дають відчуття наповненості, шкіра наповнюється сяйвом і молодістю.

Застосування
Крем застосовують двічі на день вранці і ввечері після етапу очищення. Засіб наноситься масажними рухами по всій поверхні шкіри обличчя, шиї та зони декольте до повного поглинання.

Склад
Aqua, PEG-8-Beeswax, PPG-15 Stearyl Ether, Isostearyl Isostearate, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Melilotus Officinalis Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Hydrogenated Lecithin, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Squalane, Ceramide 3, Triethanolamine , Carbomer, Acrylamide / Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, PEG-400, PEG-200, Caprylic, Capric Triglyceride, C13-14 Isoparaffin, Pentylene Glycol, Glycerin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Potassium Sorbate, Propylparaben, Parfum.

Зволожуючий крем для обличчя SesDerma Hidraderm Hyal Facial Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.