Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МОЛОЧКО ДЛЯ ТІЛА ДЛЯ СЯЯННЯ ШКІРИ SESDERMA C-VIT RADIANCE GLOWING BODY MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Молочко
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для блиску
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Молочко для тіла для сяяння шкіри SesDerma C-Vit Radiance Glowing Body Milk фото
ОПИС

Молочко для тіла для сяяння шкіри SesDerma C-Vit Radiance Glowing Body Milk

М'яка і сяюча шкіра після душа - це блаженство! І досягти його тепер можливо прямо у себе вдома, для цього достатньо придбати Молочко для тіла для сяйва шкіри C-Vit Radiance Glowing Body Milk від іспанського бренду SesDerma. Цей унікальний продукт створений спеціально для того, щоб активувати клітинну діяльність, пом'якшити та зволожити епідерміс, надати сяйво. Легка консистенція молочка швидко і активно сприймається всією шкірою, повністю вбирається, забезпечує шкірір повноцінне зволоження і пружність надовго. Після застосування молочка шкіра набуває оксамитову гладкість, на такій шкірі швидше і чіткіше проявляється загар, завдяки антиоксиданту епідерміс розслаблюєтьсяі активізує свої захисні сили. Гіалуронова кислота і масло кунжуту активно зволожують і нормалізують гідробаланс, пом'якшують і розгладжують. Молочко насичене сяючими пігментами, які надають миттєву дію - вони відображають світлові потоки, і недоліки покриву стають не такими явними. Засіб для сяйва шкіри підходить для всіх типів епідермісу, крім чутливої. Продукт гіпоалергенний, можна застосовувати часто.

Призначення
Молочко SesDerma C-VIT створено для сухої, нормальної, жирної та комбінованої шкіри, якої необхідно додаткове зволоження і пом'якшення, поживні речовини і життєва енергія. Продукт можуть застосовувати чоловіки і жінки старше 18 років.

Властивості
Молочко з вітаміном С позбавляє шкіру від сухості після душа, стабілізує баланс вологи, підтримує тонус клітин шкіри, зміцнює гідроліпідний бар'єр і активізує захисні функції. Можна використовувати в якості щоденної уходовой процедури після прийняття душу або ванни.

Активні компоненти
Вітамін С стимулює процес вироблення власного колагену, омолоджує і розгладжує покров, освітлює пігментацію і забезпечує захист від вільних радикалів.
Гіалуронова кислота забезпечує тривале зволоження і допомагає утримувати вологу в клітинах, пов'язуючи молекули води. Перешкоджає появі сухості і лущення, розгладжує і покращує зовнішній вигляд.
Екстракт гінкго-білоба знімає запалення, нормалізує мікроциркуляцію та обмінні процеси в тканинах.
Масла кунжуту і пшениці пом'якшують, живлять і підтримують гідроліпідну мантію, перешкоджають втраті вологи і захищають від агресивних чинників навколишнього середовища.
Транексамова кислота має протизапальну дію, зміцнює стінки капілярів і судин.

Результат
Після прийняття душу або ванни молочко для тіла надає шкірі бархатистість, гладкість, вирівнює тон, розгладжує нерівності і надає сяйво. Шкіра добре зволожена, пружна, еластична і м'яка.

Застосування
Молочко наноситься на висушену шкіру після душу або прийняття ванни. Розподіляється по всій поверхні тіла масажними рухами до повного вбирання. Можна використовувати щодня або рідше, по необхідності.

Склад
Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Propanediol, Butylene Glycol Triticum Vulgare Germ Extract, C10-18 Triglycerides, Arachidyl Alcohol, Titanium Dioxide, Behenyl Alcohol, Mica, Propylene Glycol, Sesamum Indicum Seed Oil, Tranexamic Acid, Sodium Hyaluronate, Resveratrol Dimethyl Ether, Quercetin , Ginkgo Biloba Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, 3-ethyl Ascorbic Acid, Arachidyl Glucoside, Cyclohexasiloxane, Tocopheryl Acetate, Cetyl Alcohol, Carbomer, Triethanolamine, Dimethicone / vinyl Dimethicone Crosspolymer, Lecithin, Disodium Edta, Bht, Alcohol, Polysorbate 20 , Tin Oxide, Sodium Chloride, Sodium Cholate, Retinyl Palmitate, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Parfum, D-limonene, Linalool, Citral, Ci 15985

Молочко для тіла для сяяння шкіри SesDerma C-Vit Radiance Glowing Body Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.