Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ SESDERMA C-VIT EYE CONTOUR CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Тонізація
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем для шкіри навколо очей SesDerma C-Vit Eye Contour Cream фото
ОПИС

Крем для шкіри навколо очей SesDerma C-Vit Eye Contour Cream

В очах відбивається душа, а вона завжди молода. Щоб ваші очі сяяли і іскрилися молодістю і здоров'ям, шкірі в цій області необхідний спеціальний комплексний догляд. Дію часу не можна зупинити, але уповільнити можливо, якщо у вашій колекції з'явиться Крем для шкіри навколо очей C-Vit Eye Contour Cream. Це творіння іспанського бренду SesDerma розроблено спеціально для ніжної шкіри навколо очей, для повноцінного живлення та забезпечення анти-ейдж догляду. Активний інгредієнт вітамін С - джерело краси і молодості, особливо коли наночастинки проникають так глибоко в епідерміс і омолоджують клітини зсередини. Під впливом C-Vit ваш вік відступає, перші зморшки розгладжуються і шкіра продовжує сяяти свіжістю. Легкий кремчик з ароматом апельсина робить неможливе - проникає в молекули ДНК, знаходить клітини, уражені ознаками старіння і знищує їх швидко і ефективно. Крем легко вбирається і повністю поглинається клітинами епідермісу, так відновлюються обмінні процеси, клітинне дихання, нормалізується насичення киснем, а, значить, життя клітин і їх молодість продовжуються. Склад засобу з вітаміном С включає активні речовини, що перешкоджають руйнуванню ниток ДНК. Клітини не втрачають свою енергію і силу, зміцнюється місцевий імунітет, що допомагає протистояти негативним факторам зовнішнього середовища і боротися з функціональними і структурними змінами. Крем рекомендований з 25 років, підходить для всіх типів шкіри.

Призначення
Крем SesDerma C-VIT розроблений з урахуванням особливостей молодої шкіри 25+, яка страждає від сухості, зневоднення, перших ознак старіння, мімічних зморшок в області очей, схильна до лущення. Багатий вітамінний склад крему дозволяє використовувати його людям з чутливою шкірою.

Властивості
Крем для шкіри навколо очей C-Vit Eye Contour Cream надає зволожуючу, захисну, підтягуючу і розгладжуючу дію, підвищує природний тургор шкірного покрову, позбавляє від дрібних зморшок, темних кіл і припухлості вік, моделює і підтягує верхню повіку, освітлює і омолоджує шкіру навколо очей .

Активні компоненти
Екстракт апельсина зволожує і оновлює епідерміс, тонізує і підвищує еластичність
Вітамін Е надає покрову м'якість, живить і відновлює клітинні мембрани, захищає від УФ і перших ознак старіння
Екстракт буркуну допомагає поліпшити і відновити контур очей, омолоджує і розгладжує шкіру
Вітамін С активізує вироблення колагену і еластину, підвищує місцевий імунітет, нормалізує обмінні процеси і зміцнює гідроліпідний бар'єр

Результат
Ефективність і стійкий результат застосування крему з вітаміном С доведені дерматологічними дослідженнями. Після курсу омолажуючої терапії шкіра навколо очей помітно освітлюється, підтягується, набуває рівний тон, зникають набряки і темні кола, зморшки і складки розгладжуються, зовнішній вигляд і стан шкіри значно поліпшуються, шкіра гладенька, сяюча.

Застосування
Крем наносять рухами подушечок пальців на шкіру навколо очей до повного вбирання 1-2 рази на день, вранці і / або ввечері.

Склад
Aqua, Cyclopentasiloxane, Caprylic / capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Propanediol, Propylene Glycol, Isostearyl Isostearate, Glicerin, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Coco-Glucoside, Glyceryl Behenate, Cethyl Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Gingko Biloba Leaf Exrtact , Hydrolyzed Rice Bran Protein, 3-- Ethyl Ascorbic Acid, Hesperidine Methyl Chalcone, Melilotus Officinalis Extract, Methylsilanol Mannuronate, Superoxide Dismutase, Glycine Soja Protein, Resveratrol Dimethyl Ether, Dipeptide -2, Quercetine, Palmityoyl Trpipeptide -3, Camphanediol, Pinanediol, Palmityoyl Dipeptide-5, Dianimobutyroyl Hydroxythreonine, Palmityoyl Dipeptide-5 Diaminohydroxybutyrate, Coconut Alcohol, Cyclohexasiloxane, Tocopheryl Acetate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / vp Copolymer, Lecithin, Alcohol, Mica, Titanium Dioxide, Triethanolamine, Dimethicone / vinyldimethicone Crosspolymer, Polysorbate 20, Bht, Glyceryl Polyacrylate, Steareth-20, Disodium Edta, Butylene Glycol, Sodium Chlori de, Sodium Cholate, Chlorhexidine Diglutonate, Sodium Hydroxide, Sodium Dextran Sulfate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Parfum, Citronellyl Methylcrotonate, D-Limonene, Linalool, Citral, Ci15985.

Крем для шкіри навколо очей SesDerma C-Vit Eye Contour Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.