Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ З ВІТАМІНОМ С SESDERMA C-VIT MOISTURIZING FACIAL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Від фотостаріння
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем для обличчя зволожуючий з вітаміном С SesDerma C-Vit Moisturizing Facial Cream фото
ОПИС

Крем для обличчя зволожуючий з вітаміном С SesDerma C-Vit Moisturizing Facial Cream

Перше правило збереження молодості шкіри - достатнє зволоження. Якщо клітини зневоднюються, наслідки будуть незворотними, і зупинити розвиток старіння практично неможливо. Щоб шкіра довго залишалася молодою і красивою, спробуйте Крем для обличчя зволожуючий з вітаміном С SesDerma C-Vit Moisturizing Facial Cream. Це чудо-засіб здатний продовжити активне і повноцінне життя вашого покрову, наповнюючи його живлющою вологою і стимулюючи до саморегенерації. Вітамін С - джерело життя і здоров'я, запобігає руйнуванню клітинних ниток і структур, допомагає зберегти еластичність і підвищити тонус. Коли шкіра не отримує достатньо вологи, вона швидко втрачає пружність, обвисає, погіршується її зовнішній вигляд і знижується захисна функція, покров стає тонким і вразливим. Саме тому активний складу крему розроблений з урахуванням особливостей такої шкіри. Вітамін С і концентрат апельсинового соку здатні діяти глибоко, вони сприяють швидкій регенерації на клітинному рівні, зміцнюють і відновлюють чутливі мембрани клітин, зміцнюють стінки капілярів і стимулюють активну діяльність кожного рівня клітинного шару. Крем можна застосовувати з 25 років жінкам з будь-яким типом шкіри.

Призначення
Зволожуючий крем C-Vit розроблений для сухої, жирної, комбінованої шкіри при перших ознаках старіння, втрати вологи, зневодненні і зниженні тонусу, потемніння покриву і втрати еластичності.

Властивості
Купуючи SesDerma C-Vit Moisturizing Facial Cream, ви зможете забезпечити шкірі повноцінний догляд і живлення, зволожити і підтримати гідроліпідний баланс, зміцнити і захистити від зовнішнього впливу.

Активні компоненти
Стабільні форми вітаміну С забезпечують підвищення пружності, стимулюють вироблення власного колагену, підвищують рівень еластичності і розгладжують зморшки.
Технологія Antiox-booster-system веде боротьбу з вільними радикалами, запобігає передчасному старінню покрову, підтримує клітинну активність.
Екстракт апельсина зволожує і активно відновлює клітинні зв'язки і сприяє їх зміцненню, підвищує захисні сили шкіри.

Результат
Крем з вітаміном С ефективно бореться з ознаками старіння, оновлює на клітинному рівні, інтенсивно зволожує, зв'язує молекули води і зміцнює гідроліпідну мантію, освітлює зони потемніння, повертає шкірі пружність і здоровий колір, підвищує імунітет клітин і активізує вироблення колагену. Шкіра випромінює здоров'я і молодість. З новим зволожуючим кремом C-Vit краса і сяйво стане вашою візитною карткою!

Застосування
Кремчик застосовують як денний і нічний уходовой засіб. М'якими масажними рухами нанести на обличчя і шию і залишити до повного вбирання.

Склад
Aqua (Water), Propylene Glycol, Cyclomethicone, Ascorbyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Pentylene Glycol, Octyldodecanol, Glycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Triethanolamine, Polyacrylamide, Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Ex-tract, PEG-4 Laura

Крем для обличчя зволожуючий з вітаміном С SesDerma C-Vit Moisturizing Facial Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.