Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-КОНТУР НАВКОЛО ОЧЕЙ АНТИВІКОВИЙ SESDERMA FACTOR G RENEW EYE CONTOUR CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-контур навколо очей антивіковий SesDerma Factor G Renew Eye Contour Cream фото
ОПИС

Крем-контур навколо очей антивіковий SesDerma Factor G Renew Eye Contour Cream

Коли шкіра навколо очей видає вік, це змушує переглянути свої засоби по догляду, і придбати спеціалізовану косметику спрямованої дії. Щоб очі як і раніше сяяли молодістю, купіть Крем-контур навколо очей антивіковий Sesderma Factor G Renew Eye Contour Cream. Це революція в лінійці Анти-ейдж від іспанського бренду професійної косметики. Вміщені в складі крему рослинні чинники зростання активно зволожують зневоднену шкіру, зменшують глибину зморшок, усувають "гусячі лапки", живлять і розгладжують. Консистенція крему дуже легка, активні речовини укладені в ліпосоми, які здатні глибоко проникати під шкіру і впроваджуватися в клітинне ядро. Після застосування на шкірі відчувається легкість і невидимий бар'єр, який перешкоджає проникненню агресивних компонентів із зовнішнього середовища, нейтралізується дія вільних радикалів і зміцнюється гідроліпідний і захисний бар'єр. Кремчик також захищає від сонячного впливу і має протизапальну дію, тому його сміливо можна рекомендувати людям з чутливою шкірою. Розроблено для всіх типів шкіри при перших ознаках старіння.

Призначення
Крем для очей Factor G рекомендований для будь-якого типу шкіри, призначений для жінок від 35 років при перших вікових проявах, також підходить для сухої і збезводненої шкіри.

Властивості
Купити Крем-контур навколо очей антивіковий Sesderma Factor G Renew Eye Contour Cream необхідно, щоб підтримувати оптимальний стан вікової шкіри і попередити грубі зміни в структурі, зменшити глибину і кількість зморшок, розгладити покров, зволожити і захистити від зовнішнього впливу.

Активні компоненти
Миметичні пептиди + TGF-beta2, HGH, GM-CSF, TIMP-2, EGF (фактори росту) + стовбурові клітини яблуні Malus Domestica стимулюють процес вироблення колагену і еластину, підвищують пружність і еластичність покрову, зміцнюють, моделюють контур і вирівнюють тон.
Вітамін K активізує обмінні процеси і покращує мікроциркуляцію в тканинах, знімає набряклість і усуває потемніння шкіри під очима.
Вітамін E зволожує, утримує вологу і відновлює гідроліпідну мантію, позбавляє від зморшок і перешкоджає появі нових.

Результат
Крем навколо очей Factor G проникає в епідерміс і повністю поглинається клітинами шкіри, тому результат видимий вже через кілька днів - шкіри стає світліше, зникають темні кола, йдуть мішки і припухлість, контур навколо очей поліпшується, верхня повіка піднімається і відкриває погляд, мімічні зморшки розгладжуються і шкіра помітно підтягується.

Застосування
Для поліпшення ефекту крем рекомендується трохи охолодити перед використанням. На чисту шкіру навколо очей рухами пальців нанести крем і залишити до повного поглинання.

Склад
Aqua, Tribehenin PEG-20 Esters, Glycerin, Propanediol, Caprylic / capric Triglyceride, Isostearyl Isostearate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Phytonadione Epoxide, Pinanediol, Comphanediol, Retinal, Nicotiana Bethamiana SH-Oligopeptide-1, Nicotiana Bethamiana SH-TGF-Beta2, Nicotiana Bethamiana SH-Polypeptide-45, Nicotiana Bethamiana SH-Polypeptide-15, Nicotiana Bethamiana SH-Polypeptide-7, Triethanolamine, Lecithin, Alcohol, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Xantan Gum, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Disodium EDTA, BHT , Tromethamine, Dipotassium Phosphate, Hydrochloric Acid, Potassium Phosphate, Sodium Cholate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Крем-контур навколо очей антивіковий SesDerma Factor G Renew Eye Contour Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.