Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ АНТИВІКОВА З ЛІПІДНИМИ ВЕЗИКУЛАМИ SESDERMA FACTOR G LIPID BUBBLES FACIAL SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Сироватка
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Зміна овалу обличчя
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Сироватка для обличчя антивікова з ліпідними везикулами SesDerma Factor G Lipid Bubbles Facial Serum фото
ОПИС

Сироватка для обличчя антивікова з ліпідними везикулами SesDerma Factor G Lipid Bubbles Facial Serum

Якщо вас турбує відображення в дзеркалі, помітили перші зморшки і змінився колір обличчя, прийшов час придбати засіб антивікового догляду. І тут немає нічого кращого, ніж Сироватка для обличчя антивікова з ліпідними везикулами SesDerma Factor G Lipid Bubbles Facial Serum. Бренд з Іспанії славиться своєю професійною косметикою, яка приносить не тільки задоволення, але дарує довгостроковий ефект. Сироватка Factor G має рідку консистенцію, схожа на молоко розведене водою, з легким яблучним ароматом. Засіб випускається в скляній пляшці з піпеткою-дозатором. До складу сироватки входять активні компоненти природного походження, так звані фактори росту які стимулюють вироблення колагену, підвищують рівень еластичності покрову і повертають здоровий рум'янець. Клінічні дослідження довели, що синтез колагену після застосування сироватки збільшується на 86%, еластину на 75%. Ці значні цифри обумовлені включенням TGF-beta2, HGH, GM-CSF, TIMP-2, EGF, які зменшують вже існуючі зморшки і перешкоджають появі нових. Завдяки рідкої консистенції, сироватка дуже швидко вбирається, вступає в реакцію з клітинами шкірного покрову і проникає в глибинні шари. Активні інгредієнти, укладені в ліпосоми, здатні впроваджуватися в клітинні ядра, руйнувати "вікові" прояви і знищувати їх. Застосовується для жіночої шкіри з 35 років, при появі перших ознаках старіння.

Призначення
Серум Factor G розроблена для всіх типів шкіри при перших ознаках старіння, появі зморшок, зів'яненні, втрати еластичності.

Властивості
Купуючи Сироватку антивікову для обличчя з ліпідними везикулами SesDerma Factor G Lipid Bubbles Facial Serum, ви допоможете своїй шкірі подолати функціональні і структурні вікові зміни - позбутися від в'ялості, поліпшити і підтягнути овал обличчя, розгладити зморшки і повернути здоровий колір обличчя.

Активні компоненти
Ерготионеїн + кверцетин + птеростільбен бережуть клітини колагену від руйнувань, зміцнюють захисний бар'єр покрову, місцевий імунітет, нейтралізують зовнішній вплив.
"Фактори зростання" TGF-beta2, HGH, GM-CSF, TIMP-2, EGF стимулюють утворення колагену і підвищують рівень еластину, шкіра стає гладкою і підтягнутою, зменшуються зморшки, нові не з'являються.
Центелла азіатська і рослинні стовбурові клітини це потужні антиоксиданти, які сприяють запуску процесу регенерації, мають протизапальну дію, захищають від УФ, тому сироватку можна застосовувати людям з чутливою і реактивною шкірою.

Результат
Застосовуючи сироватку з ліпідними везикулами регулярно, ви отримаєте швидкий і довгостроковий ефект - стоншений покров зміцнюється, стає щільніше, краще протистоїть зовнішнім чинникам, розгладжується, стає більш еластичним, змінюється зовнішній вигляд і загальний стан, шкіра пружна і підтягнута.

Застосування
Дозатором-піпеткою відміряти 4 краплі сироватки і нанести пальцями рук масажними рухами на шкіру обличчя і шиї. Масажними рухами нанести на шкіру до повного всмоктування.

Склад
Aqua, Glycerin, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Propanediol, Lecithine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Resveratrol Dimethyl Ether, Centella Asiatica Extract, Nicotiana Benthamiana Sh-Polypeptide-15, Palmitoyl Tripeptide -5, Quercetin, Nicotiana Benthamiana Sh-Oligopeptide 1, Nicotiana Benthamiana Sh-Polypeptide-7, Nicotiana Benthamiana Sh-Tgf-B2, Nicotiana Benthamiana Sh-Polypeptide-45, Ergothioneine, Alcohol, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Acrylates / c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Disodium Phosphate, Dipotassium Hydrogenated Phosphate Anhydrous, Xanthan Gum, Potassium Phosphate, Dextran, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Сироватка для обличчя антивікова з ліпідними везикулами SesDerma Factor G Lipid Bubbles Facial Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.