Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ SESDERMA HIDRALOE MOISTURIZING FACIAL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Від запалення шкіри
  • Регенерація
  • Регулювання жирності
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем для обличчя зволожуючий SesDerma Hidraloe Moisturizing Facial Cream фото
ОПИС

Крем для обличчя зволожуючий SesDerma Hidraloe Moisturizing Facial Cream

Значення зволоження для шкіри обличчя в будь-якому віці переоцінити важко. Вологи в шкірі не буває багато. Але коли її мало, необхідно якомога швидше заповнити її запас. Для цієї мети дерматологи бренду SesDerma розробили формулу зволоження для будь-якого типу шкіри - Крем для обличчя зволожуючий Hidraloe Moisturizing Facial Cream. Цей продукт відрізняється легкою текстурою, багатим складом активних інгредієнтів, довгою ефективністю. Цим кремом зможе користуватися вся родина, продукт універсальний, допоможе підліткам позбутися від жирного блиску і чорних крапок, власникам сухої шкіри максимальне зволоження та живлення, відмінно підходить для чоловічої шкіри, схильної до подразнень. Склад кремчика швидко загоює дрібні тріщинки та усуває лущення шкіри, стабілізує роботу сальних залоз і пом'якшує ділянки запалень. Основа крему - алое вера, природний компонент, цінний своїми бактерицидними та тонізуючими властивостями, здатний відновити навіть саму суху і підтримати чутливу шкіру. Вітаміни А і Е надають омолоджуючу дію, борються з ознаками старіння, зміцнюють і розгладжують покров. Завдяки регулярному впливу активних компонентів, клітинний шар регулярно оновлюється, запускаються процеси регенерації і повного омолодження.

Призначення
Крем з алое вера призначений для глибокого зволоження сухої і чутливої ​​шкіри будь-якого типу з ділянками запалення і схильної до лущення.

Властивості
Hidraloe Moisturizing Facial Cream купують для підтримки гідроліпідного балансу будь-якої шкіри, зміцнення захисного шару, відновлення клітин, для забезпечення регенерації і омолодження, боротьби з першими ознаками старіння.

Активні компоненти
Алое вера має ранозагоювальну, живильну дію, сприяє підтяжки шкіри, розгладжує дрібні зморшки, знімає запалення, заспокоює покрив і робить тон рівніше.
Масло ши зміцнює гідроліпідну мантію, допомагає вологу утримати в клітинах і запобігає зневодненню, робить шкіру м'якше і еластичнішою.
Ретинол і вітамін E стимулюють вироблення колагену, активізують процеси оновлення епідермісу. Дрібні зморшки розгладжуються і стають менш помітні, шкіра підтягується.

Результат
Крем для обличчя зволожуючий Hidraloe Moisturizing Facial Cream надає загальну тонізуючу дію на шкіру, відмінно показав себе щодо сухої і чутливої ​​шкіри, швидко зволожує і пом'якшує, розгладжує і омолоджує. Підходить для чоловічої шкіри проти запалень. Нормалізує роботу сальних залоз у підлітків і дорослих, робить шкіру сильнішою та еластичною.

Застосування
Крем наноситься на чисту шкіру обличчя, шиї та декольте в достатній кількості. Масажними рухами розподіляється по всій поверхні шкіри до повного поглинання.

Склад
Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Isohexadecane, Glycerin, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Propionate, Cyclopentasiloxane, Triethanolamine, Carbomer, Dimethiconol, Disodium, Edta, Centella Asiatica Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Bht, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Butylparaben, Parfum, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl, Alcohol, Coumarin, Eugenol, Citral, Citronellol, Geraniol.

Крем для обличчя зволожуючий SesDerma Hidraloe Moisturizing Facial Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.