Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІПОСОМАЛЬНИЙ СПРЕЙ-МІСТ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ВІДНОВЛЮЮЧИЙ SESDERMA HIDRADERM TRX LIPOSOMAL MIST

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Спрей
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Суха
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Ліпосомальний спрей-міст для обличчя відновлюючий SesDerma  Hidraderm TRX Liposomal Mist фото
ОПИС

Ліпосомальний спрей-міст для обличчя відновлюючий SesDerma Hidraderm TRX Liposomal Mist

Оптимальне зволоження і швидке відновлення сухої шкіри обличчя в інноваційній формулі нового продукту іспанського бренду SesDerma. Потужний тандем зволожуючих і осветлюючих пігментацію компонентів, які впливають миттєво і глибоко - Ліпосомальний спрей-міст для обличчя відновлюючий Hidraderm TRX Liposomal Mist. Міст рекомендований для всіх типів шкіри, показаний для сухої і знезводненої шкіри. Ефективен проти пігментних плям і рельєфних недосконалостей. Дрібне розпорошення активних інгредієнтів сприяє рівномірному та швидкому проникненню в найглибші шари наночастинок гіалуронової кислоти в різних молекулярних масах. Потрійна сила гіалуронка забезпечує всі шари шкірного покрову живлющою вологою, поживними речовинами, зміцнює захисний бар'єр і відновлює клітинні з'єднання. Завдяки транексамової кислоті освітлюються ділянки пігментації, тон вирівнюється і шкіра випромінює здорове сяйво. Міст-спрей зручний і практичний - невеликий фірмовий флакон з легкістю розміститься в будь-якої дамській сумочкі, іви можете в будь-який момент освіжити свою шкіру і оновити макіяж. Міст не осідає на поверхні краплями рідини, а швидко поглинається шкірою, тому його розпорошення не зіпсує, а тільки освіжить і зміцнить мейк-ап.

Призначення
Міст-спрей з гіалуроновою кислотою призначений для молодої 25+ шкіри для боротьби з сухістю і стягнутості, зневодненням і першими віковими змінами.

Властивості
Hidraderm TRX Liposomal Mist варто придбати для повноцінного зволоження і тонізації шкіряного покрову, миттєвого підвищення еластичності і пружності, комплекс з гіалуронки подарує глибоке зволоження, оновлення клітин, додасть шкірі тонус, поліпшить зовнішній вигляд.

Активні компоненти
Кислота гіалуронова - для повного оновлення клітин шкіри. Щоб зволожити шкіру оптимально, гіалуронова кислота представлена ​​в трьох різних молекулярних масах щоб забезпечити повне і глибоке зволоження кожного шару.
Кислота транексамова сприяє освітленню темних ділянок, бореться з віковою пігментацією, зміцнює зовнішній ліпідний шар і активізує захисну функцію шкіри.

Результат
Міст розпорошується легким натисканням на дозатор-розпилювач і розподіляється по всьому обличчю. Відразу після нанесення шкіра отримує потужне зволоження на всіх рівнях, відновлення клітинного складу, шкіра розгладжується і вирівнюється рельєф, дрібні зморшки заповнюються і зникають, шкіра сяє зсередини, молода, пружна, здорова.

Застосування
Спрей можна застосовувати незалежно від часу доби і місця вашого перебування. Натисканням на розпилювач з відстані 5-10 см від обличчя нанесіть мист на обличчя, легко вмасируйте його в шкіру. Можна наносити зверху на макіяж.

Склад
AQUA, PROPANEDIOL, GLYCERIN, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, ALCOHOL, LECITHIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, 4-BUTYLRESORCINOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BHT, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, NIACINAMIDE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 20, SODIUM CHLORIDE, SODIUM CHOLATE, SODIUM HYALURONATE, TETRAHYDRODIFERULOYLMETHANE, TOCOPHERYL, ACETATE, TRANEXAMIC ACID.

Ліпосомальний спрей-міст для обличчя відновлюючий SesDerma Hidraderm TRX Liposomal Mist
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.