Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ З ТРЬОМА ВИДАМИ ГІАЛУРОНОВОЇ КИСЛОТИ SESDERMA HIDRADERM HYAL EYE CONTOUR CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем для контуру очей з трьома видами гіалуронової кислоти SesDerma Hidraderm Hyal Eye Contour Cream фото
ОПИС

Крем для контуру очей з трьома видами гіалуронової кислоти SesDerma Hidraderm Hyal Eye Contour Cream

Зволоження шкіри - запорука довгої молодості і красивого зовнішнього вигляду. Втрата вологи шкіряним покровам призводить до зневоднення і обвисання, появі зморшок і потемніння. Крем для контуру очей з трьома видами гіалуронової кислоти SesDerma Hidraderm Hyal Eye Contour Cream успішно вирішує всі проблеми, властиві знезводненої шкірі, зволожує її глибоко і надовго. Навколо очей покров набагато тонше і ніжніше інших, тому йому необхідно регулярне інтенсивне зволоження щоб уникнути втрати тонусу і еластичності. Кремчик з гіалуронка володіє найлегшій текстурою, яка містить наночастинки. Найменший розмір активної речовини дозволяє йому безперешкодно і глибоко проникати в підшкірні шари і діяти зсередини. Шкіра навколо очей отримує поживні речовини, вологу, зникають темні кола й припухлості, покров омолоджується і повністю оновлюється. Клітини отримують необхідні компоненти для нормального функціонування, активізуються до відновлення і омолодження. Кремчик коригує контур навколо очей, знімає набряклість і підтягує верхню повіку, погляд стає відкритим, зникають «гусячі лапки" і дрібні зморшки під очима. Крем підходить для всіх типів шкіри. Вікова категорія 25+.

Призначення
Крем з гіалуроновою кислотою розроблений для молодої 25+ і зрілої шкіри для усунення ознак вікових проявів, розгладження зморшок, усунення темних кіл, зволоження і відновлення клітинного складу на найглибших рівнях шкірного покриву.

Властивості
SesDerma Hidraderm Hyal Eye Contour Cream купують щоб оптимально підтримати шкіру навколо очей - комплекс з гіалуроновою кислотою забезпечує глибоке зволоження, омолодження, оновлення, омолодження клітин, підтягує контур навколо очей, усуває темні кола, надає шкірі тонус, підвищує пружність, покращує зовнішній вигляд.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота з різною молекулярною масою для тотального зволоження на всіх рівнях шкіряного покрову - зміцнення зовнішнього шару, підвищення захисної функції, усунення ознак старіння в епідермісі, заповнення зморшок на найглибшому рівні, розгладження і відновлення.
Олія каріте (ши), Арганова олія, олія насіння пенника лугового - це джерело корисних вітамінів, цінних жирних кислот, мікроелементів, які допомагають підтримувати тонус шкіри, зміцнюють захисний бар'єр, активізують обмінні процеси, оновлення і омолодження на клітинному рівні.

Результат
Купіть Крем для контуру очей з трьома видами гіалуронової кислоти SesDerma Hidraderm Hyal Eye Contour Cream, щоб ще довгі роки шкіра залишалася молодою і пружною. Після цього крему шкіра стане гладкою і оксамитовою на дотик, тон вирівняється і придбає матовість, підвищиться еластичність і покращиться загальний стан шкіри навколо очей.

Застосування
Крем навколо очей застосовується двічі на день на очищену шкіру. Наноситься легкими рухами. Залишити до повного поглинання.

Склад
Aqua, Dimethicone, Propanediol, Glycerin, Polyglyceryl-6 Distearate, C10-18 Triglycerides, Coco-Caprylate / Caprate, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate, Copolymer, Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, BHA, BHT, Butylene Glycol, Caffeine, Camphanediol, Cetyl Alcohol, Disodium Edta., Ethylhexylglycerin, Glyceryl Stearate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Jojoba Esters, Lecithin, Parfum, Phenoxyethanol, Pinanediol, Polyglyceryl-3 Beeswax, Polysorbate 20 , Potassium Cetyl Phosphate, Retinal, Retinol, Sodium Chloride, Sodium Cholate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum.

Крем для контуру очей з трьома видами гіалуронової кислоти SesDerma Hidraderm Hyal Eye Contour Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.