Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ПІНКА ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ОБЛИЧЧЯ І ТІЛА SESDERMA HIDRAVEN FOAMY SOAPLESS CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Пінка
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Інтимна зона
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-пінка для очищення обличчя і тіла SesDerma Hidraven Foamy Soapless Cream фото
ОПИС

Крем-пінка для очищення обличчя і тіла SesDerma Hidraven Foamy Soapless Cream

Добре, коли у твоєму арсеналі є улюблений універсальний продукт, який можна використовувати в будь-який час року. Саме такий засіб і розробили дерматологи SesDerma, створили Крем-пінка для очищення обличчя і тіла Hidraven Foamy Soapless Cream. М'який гель підходить для всіх типів шкіри, делікатно її очищує, знімає макіяж, живить і зволожує одночасно. До складу кремової пінки входять натуральні компоненти, які забезпечують безпечне гіпоалергенне використання для щоденного очищення обличчя і як засіб для жіночої інтимної гігієни. Плюс молочна кислота для м'якого відлущування відмерлих клітин і підтримки необхідного рівня PH шкіри. Формула гелю вільна від парабенів і агресивних очищуючих інгредієнтів, це дає можливість використовувати продукт для ніжної чутливої ​​шкіри обличчя і тіла без шкоди для покриву. Крем відмінно піниться від зіткнення з водою, легко контактує зі шкірою, дбайливо її очищує і має антибактеріальну дію завдяки алое-вера і триклозану. Екстракти трав і рослин пом'якшують і живлять покриви, допомагають зняти свербіж і запалення, оновлюють і зміцнюють. Пінка прекрасно справляється з сухістю і стягнутостю  шкіри в холодну пору року, коли покрив швидше втрачає вологу і обвітрюється на морозі.

Призначення
Крем-пінка призначена для очищення шкіри обличчя і тіла, як засіб для демакіяжу та інтимної гігієни жінок. Вік застосування 18+.

Властивості
Крем-пінка SesDerma ефективно очищує шкірний покрив будь-якого типу від забруднень і макіяжу, виконує роль зволожуючого засобу, може використовуватися як інтим-гель для жінок.

Активні компоненти
Молочна кислота м'яко очищує поверхню шкіри, підтримує рівень PH, надає оздоровчий вплив на дуже чутливу шкіру.
Триклозан знищує бактерії і гриби на поверхні шкірного покриву, бореться із запаленнями і висипаннями.
Алое віра пом'якшує, зволожує, загоює тріщини і ранки, дезінфікує.
Екстракти ромашки, вівса, мімози надають бактерицидну і заспокійливу дію, посилюють захисний бар'єр, вирівнюють рельєф і надають здоровий зовнішній вигляд.

Результат
Крем-пінка для очищення обличчя і тіла SesDerma Hidraven Foamy Soapless Cream купується щоб шкіра отримувала щоденну підтримку і ефективне очищення. Після використання пінки шкіра обличчя ідеально чиста після макіяжу, м'яка і зволожена, тон рівний, поверхня гладка. На шкіру тіла і інтимних зон гель має пом'якшувальну дію, додає відчуття чистоти, свіжості і комфорту надовго.

Застосування
Гель наноситься на шкіру круговими масажними рухами до утворення м'якої пінки. Змивається рясно водою.

Склад
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, PEG-400, PEG-200, Avena Sativa Kernel Extract, Chamomilla Recutita Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Cetylpyridinium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Laureth-2, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Ethylparaben, Methylparaben, Potassium Sorbate, Propylparaben, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone.

Крем-пінка для очищення обличчя і тіла SesDerma Hidraven Foamy Soapless Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.