Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АЛОЕ-ГЕЛЬ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ І ТІЛА ЗАСПОКІЙЛИВИЙ SESDERMA HIDRALOE FACIAL AND BODY ALOE GEL 100%

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Гель
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Охолоджуючий ефект
  • Антибактеріальна дія
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Проти свербежу
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Алое-гель для обличчя і тіла заспокійливий SesDerma Hidraloe Facial And Body Aloe Gel 100% фото
ОПИС

Алое-гель для обличчя і тіла заспокійливий SesDerma Hidraloe Facial And Body Aloe Gel 100%

Зволоження кожен день підтримує гідроліпідний баланс вашої шкіри, продовжуючи молодість і зберігаючи покрив пружним і гладким. Також шкіру травмують і стоншують процедури депіляції, тому так важливо підтримувати клітинки повноцінним і правильним засобом. Алое-гель для обличчя і тіла заспокійливий SesDerma Hidraloe Facial And Body Aloe Gel допоможе зберегти гідроліпідний баланс і відновить клітинний склад всередині епідермісу. М'який гель проникає глибоко в шкіру, активно зволожує її. Гель-алоє можна використовувати в якості підготовчого етапу шкіри до косметичних процедур, або як відновлення після. Засіб має ніжну консистенцію, добре сприймається клітинами покриву, підходить для щоденного догляду за сухою і дуже чутливою шкірою. Натуральний склад алое-гелю з алое-вера надає антисептичну, дезинфікуючу і ранозагоювальну дію. Високий відсоток вмісту алое забезпечує терапевтичний і заспокійливий ефект, також сприяє запуску процесів регенерації на клітинному рівні. Гель застосовується локально на ділянки шкіри, яким необхідна допомога - зволоження, зняття запалення, свербіння, почервоніння. Формула гелю дозволяє використовувати його для шкіри обличчя і тіла. Підходить для частого застосування. Випускається в обсягах 60 мл та 250 мл.

Призначення
Алое-гель підходить жінкам з будь-яким типом шкіри, навіть з дуже чутливою, яка страждає від зневоднення, після сонячних / морозних опіків, перед або після косметичних процедур, схильної до запалень, лущення, свербіння.

Властивості
М'який гель швидко проникає в глибокі шари епідермісу, зволожує клітини, знімає запалення і свербіж, усуває сухість і лущення, охолоджує і заспокоює роздратовану шкіру.

Активні компоненти
Алое-вера заспокоює, зволожує, дезінфікує, загоює тріщини та оновлює шкіру.
Гліцірретіновая кислота підсилює заспокійливий ефект алое-вера, має протизапальну дію, швидко знімає роздратування.
Рослинні екстракти ромашки, календули, гамамелісу, липи надають загальнозміцнюючу і тонізуючу дію, живлять і відновлюють.
Олія шипшини забезпечує регенерацію клітинного складу, підвищує захисні сили покриву і тонізує.

Результат
Купівля гелю з алое для обличчя і тіла з заспокійливим ефектом від SesDerma забезпечить вашій шкірі повноцінний протизапальний догляд. Заспокійлива дія гелю загоює проблемні ділянки, сприяє їх швидкому відновленню, знімає роздратування і запалення, пом'якшує і зволожує, допомагає клітинам зберегти структуру та оновитися.

Застосування
Гель з алое-вера застосовують на суху чисту шкіру в будь-який час, коли в цьому є необхідність.

Склад:
Aqua, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice,  Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Disodium Edta,  Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Parfum, Linalool, Hydroxycitronellal, Geraniol, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Eugenol, Citral, Coumarin, Cl 19140, Cl 42090.

Алое-гель для обличчя і тіла заспокійливий SesDerma Hidraloe Facial And Body Aloe Gel 100%
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.