Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА-СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA BEAUTY TREATS APRICOT SUGAR SCRUB MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Маска-скраб
Тип маски: Маска-скраб
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пілінг
  • Відлущування
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Маска-скраб для обличчя SesDerma Beauty Treats Apricot Sugar Scrub Mask фото
ОПИС

Маска-скраб для обличчя SesDerma Beauty Treats Apricot Sugar Scrub Mask

Щоб шкірний покрив з юних років виглядав бездоганно і сяяв здоров'ям, йому необхідно регулярне очищення і пілінг. Але засоби для пілінгу не повинні бути занадто грубими, краще, якщо вони будуть натуральними. Саме такий засіб і готовий запропонувати бренд з Іспанії СесДерма - Маска-скраб для обличчя SesDerma Beauty Treats Apricot Sugar Scrub Mask. Це комплекс для відлущування відмерлих клітин і глибокого живлення та зволоження складається виключно з натуральних інгредієнтів - пудри-абразиву з кісточок абрикоса і масла кокоса. Пудра з кісточок абрикоса делікатно і дбайливо відлущує верхній шар, відкриваючи дорогу поживним речовинам і вітамінам. Вона володіє м'якими абразивними властивостями і видаляє відмерлий шар клітин без шкоди для клітинного складу. Такий підхід дуже важливий для жирної та особливо комбінованої шкіри, тому що м'яке видалення верхнього шару не провокує проблеми з цілісністю структури та позитивно впливає на роботу сальних залоз. Міститься в масці-скраб кокосове масло після очищення епідермісу глибоко проникає в підшкірні шари і інтенсивно зволожує шкіру, дарує їй живильні речовини, м'якість і еластичність. Після застосування скрабу шкіра стає як оксамитова, м'яка і шовковиста, ідеально чиста і зволожена, матова і сяюча. Для підтримки шкіряного покриву в ідеальному стані скраб застосовують всього 1 раз на тиждень, і за 10 хвилин ваша шкіра випромінює здоров'я і молодість. Маска-скраб призначена для шкіри всіх типів з 16 років.

Призначення
Маска-скраб розроблена для нормальної, комбінованої, жирної і чутливої ​​шкіри з 16 років, коли є проблеми із зайвим виробленням шкірного жиру, для очищення, відлущування верхнього шару, зволоження і пілінгу.

Властивості
Маска-скраб Beauty Treats Apricot Sugar Scrub Mask рекомендується до покупки, якщо шкіра вимагає глибокого очищення і зволоження в домашніх умовах. Скраб глибоко очищує верхній шар, проникає в підшкірні шари для повної регенерації клітин, глибокого зволоження, тонізації і повноцінного харчування молодий і зрілої шкіри.

Активні компоненти
Порошок абрикосових кісточок глибоко і рівномірно відлущує огрубілі частинки шкіри, видаляє відмерлі клітинні залишки, відкриває пори для більш глибокого проникнення в клітини поживних речовин, готує шкіру до подальших уходових засобів.
Масло кокоса проникає в найглибші шари епідермісу, пом'якшує і зволожує клітини, сприяє їх оновленню та відновленню, підтримує тонус шкіри, еластичність і пружність.

Результат
Після застосування маски-скрабу шкірний покрив (особливо жирний і комбінований) сяє чистотою і випромінює матовість і рівний тон, вся поверхня шкіри гладка і рівномірна, все рельєфні ділянки згладжені, шкіра шовковиста як після шліфування.

Застосування
Скраб застосовується на вологу шкіру. Невелику кількість засобу видавити на подушечки пальців, розподілити по шкірі обличчя рівномірно масажними рухами. Залишити так на 10-15 хвилин. Після змити ретельно теплою проточною водою. Шкіра чиста, сяюча, гладка і вічно молода!

Склад
CETYL ETHYLHEXANOATE, SUCROSE, SORBETH-30 TETRAOLEATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, XYLOSE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, MICROCRYSTALLINE WAX, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, MALTODEXTRIN, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, COCOS NUCIFERA ( COCONUT) FRUIT EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS LEAF EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, TOCOPHERYL, ACETATE, PARFUM.

Маска-скраб для обличчя SesDerma Beauty Treats Apricot Sugar Scrub Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.