Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ОЧИЩУЮЧА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA BEAUTY TREATS PURIFYING THERAPY MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Тканинна
  • Кремоподібна
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Тонізація
  • Регулювання жирності
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Жирна
  • Комбінована
  • Нормальна
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Маска очищуюча для обличчя SesDerma Beauty Treats Purifying Therapy Mask фото
ОПИС

Маска очищуюча для обличчя SesDerma Beauty Treats Purifying Therapy Mask

Провести вдома процедуру очищення шкіри тепер можливо. Іспанський бренд СесДерма пропонує трифазний релакс в одному наборі Маска очищуюча для обличчя SesDerma Beauty Treats Purifying Therapy Mask - пінка, що очищає, тканинна маска і поживний крем. Це повний комплект очищувальних і доглядаючих заходів, який обов'язково сподобається вашій шкірі. У вас є все необхідне для того, щоб подарувати шкірі неповторні хвилини тиші і турботи. Тріо-догляд створений для нормальної, жирної та комбінованої шкіри з 18 років, для нормалізації процесу вироблення шкірного жиру, стабілізації гідробалансу, зменшення почервоніння і подразнень. Спочатку легка пінка проведе процедуру очищення - покрив буде звільнений від усіх забруднень і залишків макіяжу. На чисту шкіру ляже тканинна маска, просочена екстрактами рослин, які глибоко зволожують, живлять і підтягують шкірний покрив, мають заспокійливу і зміцнюючу дію, освіжить і покращить колір обличчя. І під завісу підтримайте вашу шкіру живильним зволожуючим кремом, який м'яко і глибоко проникає в найглибші шари і вирівнює всі складочки, заповнює нерівності і робить шкіру гладкою і сяючою.

Призначення
Комплекс очищуючий з маскою Beauty Treats Purifying Therapy Mask розроблений для всіх типів шкіри для глибокого очищення і тонізації, позбавлення від пігментації і надлишків шкірного жиру, позбавлення подразнень і пігментації.

Властивості
Масочку СесДерма Beauty Treats Purifying Therapy Mask варто купити, щоб шкіра отримала заряд тонізації і свіжості, маска дарує відчуття чистоти, зволоження, глибоке живлення і відновлення. З успіхом відбілює ділянки пігментних плям, прибирає надлишки себума, регулює роботу сальних залоз, надає шкірі матовість і вирівнює тон.

Активні компоненти
Імбир має протизапальну, антибактеріальну і сильні антиоксидантні властивості.
Екстракт кореня півонії джерело природного заспокійливого компонента, добре знімає місцевий стрес, розгладжує шкірний покрив.
Прополіс має антибактеріальну і пом'якшувальну дію, відмінно очищає пори, розчиняє залишки жиру, відновлює клітинний склад.
Лопух має загальнозміцнювальну дію, очищує і бореться з бактеріальною флорою.

Результат
Після використання маски шкіра вирівнюється, стає ідеально чистою і матовою, світиться зсередини. Поверхня розгладжується, схожа на оксамит, світлішають чорні точки і пігментні плями більше не виділяються на тлі шкіри, загальний стан і зовнішній вигляд помітно покращуються. Шкіра позбавлена ​​від жирного блиску і нерівностей рельєфу.

Застосування
Етап 1. Пінку для вмивання трохи вспіньте з водою, нанесіть на обличчя, масажними рухами змийте забруднення і залишки косметики. Добре промийте шкіру проточною водою до повного очищення.
Етап 2. Акуратно розкладіть тканинну маску по контурах обличчя, щільно притисніть до шкіри і залиште на 10-20 хвилин.
Етап 3. Після видалення маски з шкіри нанесіть на неї живильний крем легкими масажними рухами по всій поверхні обличчя до повного вбирання.
Тепер ваша шкіра ідеальна!

Склад
STEP 1: AQUA STEARIC ACID, GLYCERIN, LAURIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, MYRISTIC ACID, COCAMIDO PROPYL BETAINE, PEG-90, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT OIL, ECTOIN, ANEMARRHENA ASPHODELOIDES ROOT EXTRACT, ARCTIUM LAPPA SEED EXTRACT, LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, FORSYTHIA SUSPENSA FRUIT EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA SEED EXTRACT, PLATYCODON GRANDIFLORUS ROOT EXTRACT, PROPOLIS EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, PROPANEDIOL, POLYGLUTAMIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, DIMETHICONE, STEARYL DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, CETEARYL METHICONE, PEG-40 STEARATE, STEARETH-2, STEARETH-21, DISODIUM EDTA, 1,2-HEXANEDIOL, ILLICIUM VERUM (ANISE) FRUIT EXTRACT, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, PARFUM.
STEP 2: AQUA, METHYLPROPANEDIOL, GLYCERIN, GLYCERETH-26, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYALURONATE, BETAINE, HYDROXYETHYL UREA, PANTHENOL, ALLANTOIN, PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT OIL, ECTOIN, ANEMARRHENA ASPHODELOIDES ROOT EXTRACT, ARCTIUM LAPPA SEED EXTRACT, LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, FORSYTHIA SUSPENSA FRUIT EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA SEED EXTRACT, PLATYCODON GRANDIFLORUS ROOT EXTRACT, PROPOLIS EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, PROPANEDIOL, POLYGLUTAMIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, DIMETHICONE, STEARYL DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, CETEARYL METHICONE, PEG-40 STEARATE, STEARETH-2, STEARETH-21, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, CARBOMER, TROMETHAMINE, DISODIUM EDTA, 1,2-HEXANEDIOL, ILLICIUM VERUM (ANISE) FRUIT EXTRACT, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, PARFUM.
STEP 3: AQUA, DIPROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, CETYL ETHYLHEXANOATE, PHENYL TRIMETHICONE, ISOHEXADECANE, POLYSORBATE 60, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, CETEARYL GLUCOSIDE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONOL, PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE.

Маска очищуюча для обличчя SesDerma Beauty Treats Purifying Therapy Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.