Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПIНИСТИЙ КРЕМ ДЛЯ ВМИВАННЯ ШКІРИ, СХИЛЬНОЇ ДО АКНЕ SESDERMA SALISES FOAMY SOAP-FREE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від акне
  • Від запалення шкіри
  • Матування
  • Регулювання жирності
  • Очищення
  • Усунення постакне
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Пiнистий крем для вмивання шкіри, схильної до акне SesDerma Salises Foamy Soap-Free Cream фото
ОПИС

Пiнистий крем для вмивання шкіри, схильної до акне SesDerma Salises Foamy Soap-Free Cream

Надійний спосіб ідеально очистити і підтримати жирну шкіру з акне - вибрати правильний засіб для особливостей шкіри. Для максимально ефективного очищення і нормалізації жирності іспанський конгломерат SesDerma створив Пінистий крем для вмивання для схильної до акне шкіри Salises Foamy Soap-Free Cream. Ця пінка швидко і результативно відлущує відмерлі клітини з поверхні шкіри, ідеально звільняє пори від залишків шкірного жиру, звужує їх і забезпечує стабільну роботу сальних залоз. Пінка підсушує висипання, зменшує появу прищів і освітлює чорні крапки. У складі пінки є заспокійливі інгредієнти, які допомагають зняти запалення, заспокоїти подразнення і швидше загоїти тріщини. Завдяки триклозану в складі, пригнічується мікробна і бактеріальна флора, зменшуються прояви себореї і акне. Пінка глибоко впливає на шкірні клітини, не пересушує, активізує їхню захисну функцію, відновлює структурні компоненти, оновлює клітинний склад. Засіб підходить для дорослих чоловіків і жінок, а також рекомендований для підлітків з проблемною шкірою. Не містить мило. Можна використовувати як засіб для демакіяжу. Вік 16+.

Призначення
Пінка-крем для вмивання призначена для догляду за жирною і проблемною шкірою обличчя жінок, чоловіків і підлітків старше 16 років. Дуже добре справляється з висипаннями, акне, зайвим виробленням себума.

Властивості
Пінка з кремообразной текстурою впливає зсередини на клітини шкіри, нормалізує роботу сальних залоз, зменшує прояви прищів, знімає подразнення і запалення, очищує і звужує пори, виводить з них надлишки шкірного сала, зміцнює захисний шар шкіри, вирівнює рельєф, матує.

Активні компоненти
Саліцилова кислота швидко нормалізує вироблення шкірного жиру, видаляє мертві клітини, допомагає порам залишатися довго чистими, звужує їх, робить шкіру матовою і гладкою.
Екстракт Алое діє як антибактеріальний засіб, зволожує і забезпечує живлення клітин, омолоджує шкіру, загоює ранки і усуває подразнення.
Триклозан нейтралізує бактерії, що викликають себорею, усуває мікробну флору, зменшує кількість і інтенсивність висипань.
Ромашка і овес дарують шкірі зволоження та живлення, зменшують прояви запалень, знімають свербіж і подразнення.

Результат
Пінистий крем для вмивання для схильної до акне шкіри SesDerma Salises Foamy Soap-Free Cream рекомендований до покупки для забезпечення стабільної роботи сальних залоз, усунення висипань, зменшення запальних процесів і подразнень, для матовості і гладкості шкіри.

Застосування
Невелику кількість засобу нанести на долоні і трохи спінити з водою. Розподілити по всьому обличчю масажними рухами. Потім рясно змити проточною водою. Повторювати по необхідності. Можна пінкою змивати макіяж.

Склад
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Salicylic Acid, Cocamide Dea, Glycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / Beneath-25, Methacrylate Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Avena Sativa Kernel Extract, Chamomilla Recutita Extract, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Triclosan, PEG- 7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Alcohol, Lecithin, Sodium Cholate, Sodium Hydroxide, Hydrochloric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben. Isobutylparaben, Imidazolidinyl Urea, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal

Пiнистий крем для вмивання шкіри, схильної до акне SesDerma Salises Foamy Soap-Free Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.