Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ-ГЕЛЬ ДЛЯ СХИЛЬНОЇ ДО АКНЕ ШКІРИ SESDERMA SALISES FACIAL MOISTURIZING GEL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Регулювання жирності
  • Від подразнення шкіри
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуючий крем-гель для схильної до акне шкіри SesDerma Salises Facial Moisturizing Gel Cream фото
ОПИС

Зволожуючий крем-гель для схильної до акне шкіри SesDerma Salises Facial Moisturizing Gel Cream

Шкіра в будь-якому віці потребує інтенсивного зволоження, щоб довше залишатися красивою і молодою. Зволоження грає важливу роль не тільки в антивіковій терапії, але і допомагає зберегти здоров'я шкіри. Іспанський бренд SesDerma представляє Зволожуючий крем-гель для схильної до акне шкіри Salises Facial Moisturizing Gel Cream. Цей засіб допомагає швидко надати шкірі допомогу і привести в норму роботу сальних залоз. Крем легкої консистенції швидко проникає в підшкірний шар, зволожує на глибинному рівні, допомагає клітинам зберегти вологу всередині і активізує їх діяльність. Гелевий кремчик відмінно показав себе як на молодий шкірі, яка схильна до акне, так і на зрілій шкірі, що в'яне. Склад гелю стимулює вироблення колагену і ефективно позбавляє від запалень і висипань. Саліцилова кислота з цинком у формулі крему підсушують висипання, налагоджують роботу сальних залоз, очищають пори від залишків шкірного жиру, прискорюють загоєнню запалень. Завдяки включенню до складу кінського каштана, зміцнюються стінки капілярів і шкіра отримує захист від ультрафіолетових променів. Повноцінний догляд, зволоження і захист від зовнішніх факторів - ось основні завдання, які вирішує революційний крем-гель Salises Facial Moisturizing Gel Cream від SesDerma. Засіб унісекс, їм можуть користуватися і дорослі і підлітки з проблемною шкірою.

Призначення
Крем-гель розроблений для жирної і проблемної молодої і зрілої шкіри, яка вражена висипаннями, схильна до запалень і подразнень, з підвищеним виробленням себума.

Властивості
Гелевий крем активно впливає на клітини шкірного покриву, інтенсивно зволожує їх, відновлює структуру мембран, повертає шкірі початковий рельєф, гладкість, регулює жирність, зменшує запалення, знімає роздратування і загоює дрібні ранки, підтримує гідроліпідний бар'єр і зміцнює стінки капілярів для підвищення рівня захисту від зовнішніх чинників.

Активні компоненти
Саліцилова кислота стабілізує роботу сальних залоз, розчиняє залишки шкірного жиру, очищує пори, звужує їх, усуває чорні точки і покращує зовнішній вигляд шкіри.
Ніацинамід, біотин і пантенол заспокоюють покрив, зменшують роздратування, загоюють ранки, розгладжують нерівності рельєфу, надають гладкість, роблять шкіру матовою.
Екстракт кінського каштана і кофеїн знімають набряклість, зменшують прояви купероза і вирівнюють тон шкіри.
Алое вера зволожує, живить і забезпечує антибактеріальний ефект, підтримує пружність і еластичність, омолоджує.

Результат
Зволожуючий крем-гель для схильної до акне шкіри Salises Facial Moisturizing Gel-Cream стане корисним придбанням для всіх, чия шкіра проявляє жирність і схильна до висипань. Після застосування засобу шкірний покрив очищується, на ньому зникають зони запалень, зменшується кількість і інтенсивність висипань, вирівнюється тон, шкіра стає матовою і гладкою.

Застосування
Крем-гель наноситься на очищену шкіру 1-2 рази на день. Можна використовувати чоловікам і жінкам, підліткам з проблемною шкірою. Для жінок крем-гель може служити основою під макіяж.

Склад
Aqua (Water), Alcohol Denat, Propylene Glycol, Triethyl Citrate, Niacinamide, Citric Acid, Salicylic Acid, Hydroxyethylcellulose, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ammonium Glycyrrhizate, Hialuronian Sodu, Zinc Gluconate, Panthenol, Boswelia Serrata Gum, Caffeine, Biotin , Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Faex, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Trideceth-9, Zinc PCA, Disodium EDTA, Yeast Extract, Lecithin, Laureth-3, Sodium Cholate, PEG / PPG-20/6 Dimethicone, Polysorbate 20, Dipropylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Alpha-Isomethyl Ionone, D-Limonene, Linalool, Parfum (Fragrance).

Зволожуючий крем-гель для схильної до акне шкіри SesDerma Salises Facial Moisturizing Gel Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.