Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СЕБОРЕГУЛЮЮЧИЙ КРЕМ-ГЕЛЬ ДЛЯ СХИЛЬНОЇ ДО АКНЕ ШКІРИ SESDERMA ACNISES YOUNG FACIAL GEL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від акне
  • Від запалення шкіри
  • Регулювання жирності
  • При вугрових висипаннях
  • Усунення постакне
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Себорегулюючий крем-гель для схильної до акне шкіри SesDerma Acnises Young Facial Gel Cream фото
ОПИС

Себорегулюючий крем-гель для схильної до акне шкіри SesDerma Acnises Young Facial Gel Cream

Жирна шкіра часто проявляє активність у вигляді чорних крапок і неприємного жирного блиску. Власницям такого типу шкіри необхідний спеціалізований догляд, який допоможе тримати під контролем роботу сальних залоз. Саме такий догляд готовий забезпечити молодій шкірі себорегулюючий крем-гель для схильної до акне шкіри SesDerma Acnises Young Facial Gel Cream. Гелева текстура допомагає легко нанести крем на проблемні ділянки покриву, забезпечує його повне поглинання клітинами шкіри, глибоке проникнення і ефективну роботу зсередини. Крем швидко нормалізує вироблення шкірного жиру, підсушує і матує шкірний покрив, позбавляє від жирного блиску і чорних крапок. Після застосування гелю жирна шкіра стає більш гладкою, підтягнутою, вирівнюється рельєф. Це пояснюється інтенсивною дією активних інгредієнтів - саліцилової кислоти, молочних пептидів і Ніацинаміда. Ці три компоненти заспокоюють роздратування, зменшують вогнища запалення, знімають лущення та свербіж, розчиняють залишки шкірного сала в порах, очищують їх і доброчинно впливають на загальний стан жирної шкіри. Крем-гель показаний до застосування жінкам і дівчатам з 16 років.

Призначення
Кремовий гель рекомендований для жирної та проблемної шкіри з ознаками акне, підвищеним виробленням себура, схильної до лущення і свербіння.

Властивості
Гель ефективний відносно молодої жирної шкіри, яка проявляє нестабільну роботу сальних залоз і зайве вироблення шкірного жиру, схильна до висипу і чорним точкам. Засіб освітлює чорні крапки, знімає запалення і подразнення, регулює жирність, вирівнює шкіру.

Активні компоненти
Саліцилова кислота швидко і ефективно очищує пори від залишків шкірного жиру, підсушує прищі і освітлює чорні крапки, видаляє лущення разом з відмерлими клітинами.
Ніацинамід з молочними пептидами допомагають знизити інтенсивність запалень, обмежують поширення висипки, повертають шкірі чистоту і матовість.

Результат
Себорегуліруючий крем-гель для схильної до акне шкіри SesDerma купують молоді дівчата і жінки старшого віку, які страждають від проблем з жирною шкірою. Після використання крему з саліциловою кислотою відзначається значне поліпшення загального стану шкірного покриву, шкіра стає менш жирної, набуває гладкість і шовковистість, матовість і рівний тон. Висипань поступово стає менше, чорні крапки світлішають, а згодом зникають зовсім.

Застосування
Гелевий крем наносять на очищену шкіру обличчя, проблемні місця і осередки запалень. Крем розподіляється по всій поверхні обличчя і залишається до повного вбирання. Не змивати!  Влітку перед виходом на сонце після себорегулюючого крему рекомендується наносити сонцезахисний шар з фактором захисту SPF 15.
 

Склад
Aqua, Ppg-15 stearyl ether, Niacinamide, Pentylene glycol, Arachidyl alcohol, Behenyl alcohol, Acrylamide / sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, Arachidyl glucoside, Salicylic acid, Phytosphingosine, C13-14 isoparaffin, Triclosan, Lactose, Laureth-17, Lactis proteinum, Phenoxyethanol , Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Parfum.

Себорегулюючий крем-гель для схильної до акне шкіри SesDerma Acnises Young Facial Gel Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.