Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОБОДОК ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE HAIRHALO TRUE DARK SPARKLE

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Ободок для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 1 шт
Ободок для волосся Invisibobble Hairhalo True Dark Sparkle фото
ОПИС

Ободок для волосся Invisibobble Hairhalo True Dark Sparkle

Ободок Invisibobble Hairhalo True Dark Sparkle – це надзвичайно практичний аксесуар, який допоможе прикрасити зачіску, освіжити повсякденний образ, додасть жіночності та привабливості. Елегантним чорним ободком, загорнутий в чорну гладеньку стрічку з маленькими намистинами – це поєднання краси та комфорту.

Виріб має ненав'язливий дизайн, добре тримає волосся, не звалюється, не здавлює скроні, навіть після тривалого носіння не викликає головного болю. 

Він дуже гнучкий, але водночас міцний, чудово утримує великий обсяг волосся. Пластична конструкція набуває форми голови, рівномірно розподіляє тиск, не викликає відчуття болю та дискомфорту. Якісний матеріал, з якого виготовлений обідок, збільшує термін його експлуатації. 

Спосіб застосування
Використовувати для створення зачісок.

Ободок для волосся Invisibobble Hairhalo True Dark Sparkle
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.