Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОБОДОК ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE HAIRHALO LET’S GET FIZZYCAL

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Ободок для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 1 шт
Ободок для волосся Invisibobble Hairhalo Let’s Get Fizzycal фото
ОПИС

Ободок для волосся Invisibobble Hairhalo Let’s Get Fizzycal

Стильний, елегантний, зручний сатиновий обідок пудрового відтінку Invisibobble Hairhalo Let's Get Fizzycal допоможе прикрасити зачіску, освіжити повсякденний образ. 

Обідок дуже гнучкий, але водночас міцний, чудово утримує великий обсяг волосся. Виріб чудово набуває форми голови, рівномірно розподіляє тиск, не викликає відчуття болю та дискомфорту. Обруч добре тримає волосся, не звалюється, не стискає скроні, навіть після тривалого носіння не викликає головного болю, а золотиста стрічка поверх обідка чудово виглядає на локонах, надає додаткового шарму. 

Гострі краї покриті м'якою тканиною, тому не травмують шкіру та волосся. Завдяки регульованій конструкції та особливій формі виробу, він відмінно підійде будь-якій представниці прекрасної статі. Мінімалістичний дизайн обідка підкреслить природну красу вашого волосся!

Спосіб застосування
Використовувати для створення зачісок.
 

Ободок для волосся Invisibobble Hairhalo Let’s Get Fizzycal
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.