Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕЗИНКА-МЕТЕЛИК ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE BOWTIQUE TRUE BLACK

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Резинка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 1 шт
Резинка-метелик для волосся Invisibobble Bowtique True Black фото
ОПИС

Резинка-метелик для волосся Invisibobble Bowtique True Black

Зупиніть свій вибір на BOWTIQUE: бантики знову у моді! Нова резинка Invisibobble BOWTIQUE легко перетворює звичайний хвостик або пучок. Яку б зачіску ви не носили, з резинкою-метеликом Invisibobble BOWTIQUE True Black ваш образ все одно залишиться вишуканим та елегантним. Подвійний бант з атласу чорного кольору надасть вашій зачісці легкість, перетворюючи вже знайому резинку Invisibobble SLIM Crystal Clear в модний аксесуар.  

Резинка створена зі штучної смоли, не викликає алергій та подразнень, не має специфічного запаху. Особливістю всіх резинок Invisibobble є те, що вони не травмують волосся та шкіру голови. Аксесуар не створює сильного натягу, не вириває волоски, не робить на них заломи, не дряпає шкіру, при цьому добре утримуючи пасма в потрібній формі. 

Аксесуар не розтягується з часом, не втрачає своєї форми і пружність навіть після багаторазового використання. Відчуйте впевненість у собі та у своїй зачісці разом із резинкою-метеликом від Invisibobble!

Спосіб застосування
Сформувати та зафіксувати зачіску за допомогою аксесуара.

Резинка-метелик для волосся Invisibobble Bowtique True Black
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.