Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕЗИНКА-БРАСЛЕТ ДЛЯ ВОЛОССЯ ДЛЯ ДІТЕЙ INVISIBOBBLE KIDS PRINCESS SPARKIE

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Резинка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Дітям
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 3 шт
Резинка-браслет для волосся для дітей Invisibobble Kids Princess Sparkie фото
ОПИС

Резинка-браслет для волосся для дітей Invisibobble Kids Princess Sparkie

Кожна маленька дівчинка мріє стати справжньою принцесою і резинка-браслет Invisibobble Kids Princess Sparkle допоможе втілити мрії в реальність. У наборі зібрано три резинки, які допоможуть створити будь-яку зачіску без болю та сліз для дітей 3+. 

Силіконовий матеріал еластичний і не травмує дитячу шевелюру, легко знімається як з сухого, так і вологого волосся, і не викликає дискомфорту під час носіння. Форма пружинки дозволяє створювати навіть складні зачіски без побоювання, адже аксесуар надійно тримає волосся. Пружинка виготовлена з високоякісної штучної смоли, що не викликає подразнення або алергії.

Резинка не висмикує волоски, не тягне і не залишає заломів, перетворюючи неприємний багатьма юними модницями ритуал заплітання в легкий і швидкий процес. Ну і звичайно вашій маленькій принцесі сподобається дизайн резиночек: у прозорому матеріалі можна побачити вкраплення безлічі блискіток, які так нагадують про чарівне походження резинки-браслету Invisibobble Kids Princess Sparkle.

Спосіб застосування
Для створення зачісок, браслет.

Резинка-браслет для волосся для дітей Invisibobble Kids Princess Sparkie
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.