Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕЗИНКА-БРАСЛЕТ ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE POWER PRETZEL BROWN

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Резинка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 3 шт
Резинка-браслет для волосся Invisibobble Power Pretzel Brown фото
ОПИС

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Power Pretzel Brown

Насилу приручаєте свою левову гриву? Вашій зачісці складно «встигнути» за вами під час тренування? Для всіх, у кого густе волосся, хто веде активний спосіб життя, регулярно відвідує спортзал або виходить на пробіжки, підійдуть резинки з нової колекції Invisibobble POWER!

Колекція Invisibobble POWER створена для всіх, хто веде активний спосіб життя! Резинки-браслети Invisibobble POWER трохи більші у розмірі, ніж Invisibobble ORIGINAL, а також мають більш щільні витки. Це дозволяє щільно фіксувати волосся під час занять спортом та активного відпочинку. Invisibobble POWER також ідеальні для густого волосся, і ніякі шпильки вам більше не знадобляться.

Удосконалена спіралеподібна форма резинок-браслетів Invisibobble POWER забезпечує волоссю екстрасильну фіксацію під час занять спортом. Це надійний помічник: резинки не вбирають вологу, їх легко зняти, не пошкоджуючи та не заплутуючи волосся.

Резинка-браслет Invisibobble POWER не тільки прийме разом з вами будь-який спортивний виклик і приборкає неслухняну шевелюру, але і дозволить уникнути появи кінчиків, що січуться, і пошкоджень волосся.

Відтінок ідеально підійде для темноволосих дівчат і дозволить створити бездоганний образ довгострокового використання. Виглядає модно та стильно, як на волоссі, так і на зап'ясті, що дозволяє доповнити будь-який образ. Довгострокова у використанні, не розтягується. Виглядає модно та стильно, як на волоссі, так і на зап'ясті, що дозволяє доповнити будь-який образ.

Спосіб застосування
Для створення зачісок, браслет.

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Power Pretzel Brown
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.