Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕЗИНКА-БРАСЛЕТ ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE SLIM VANITY FAIRY

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Резинка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 3 шт
Резинка-браслет для волосся Invisibobble Slim Vanity Fairy фото
ОПИС

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Slim Vanity Fairy

Виблискуючі кольори веселки і буяння фарб – складається відчуття, що над резинкою-браслетом Invisibobble Slim Vanity Fairy почала чарувати божевільна фея з приголомшливим смаком. 

Насамперед цей аксесуар цінується за свою функціональність. На відміну від оригінальної версії Invisibobble, ця модель має збільшену кількість завитків – це зроблено для того, щоб резинка легко утримувала об'ємні пучки, які досі на піку популярності. Спіралеподібна форма резинки гарантує комфортне носіння без заломів та висмикування волосків, а силіконовий матеріал значно збільшує гігієнічні властивості та робить гумку водостійкою. 

Коли ваше волосся вільне, ви легко можете надіти девайс на зап'ястя, перетворивши резинку на стильний браслет. Якщо ваша резинка втратила свою форму, просто утримуйте кілька секунд у гарячій воді.

Підходить для всіх типів волосся, надійно фіксує зачіску, не залишає зламів та не викликає головного болю. До того ж вона не намокає і не викликає алергію при контакті зі шкірою, оскільки виготовлена зі штучної смоли.

Спосіб застосування
Для створення зачісок, браслет.

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Slim Vanity Fairy
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.