Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДОРОЖНИК SOLGAR PSYLLIUM HUSKS FIBER 500 MG

Час застосування: Між прийомами їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсули
Тип харчової добавки: Природна добавка
Рекомендується при:
  • Відновлення кишкової флори
  • Закреп
  • Дисфункція шлунково-кишкового тракту
  • Пошкодження слизової оболонки кишечника
  • Дисбактеріоз
Особливості:
  • Кошерний
  • Без глютену
  • Веганський
  • Халяль
Склад порції: 2 капсули
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Подорожник Solgar Psyllium Husks Fiber 500 mg фото
ОПИС

Подорожник Solgar Psyllium Husks Fiber 500 mg

Розлад травної системи – неприємний, інколи ж і хворобливий процес. Налагодити роботу шлунково-кишкового тракту можна за допомогою медикаментозного лікування або використавши продукти натурального походження. Другий варіант є більш прийнятним, оскільки не має побічних ефектів. Американський виробник Солгар розробив продукт Подорожник Psyllium Husks Fiber 500 мг, який допомагає налагодити моторику кишечника, запустити природний процес його очищення, вивести токсичні речовини з організму, а також прискорити схуднення. Подорожник давно відомий своїми лікувальними властивостями. У народній медицині застосовуються всі компоненти рослини: коріння, листя, насіння. Цей продукт є багатим джерелом клітковини та виробляється з насіння. Натуральний БАД виготовлений з лушпиння подорожника, що називається псилліум - це найкраще джерело клітковини для людського організму. Псилліум сприяє м'якому та ефективному очищенню кишечника, щоб швидко вивести з нього шлаки та токсини, які всмоктуються у нього. Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Можна приймати із 18 років. Унісекс. Форма випуску – упаковка 200 шт.

Призначення
Є дієвим сорбентом, прискорює процес очищення організму та стимулює роботу шлунково-кишкового тракту. Рекомендований при дисбактеріозі, запорі.

Властивості
Лушпиння подорожника добре і м'яко очищає товстий кишечник, виводячи з нього токсини ще до того, як вони встигають реабсорбуватися. Налаштовує регулярне випорожнення, позбавляючи від розладів кишечника або запорів. Плюс цього природного засобу ще й у тому, що він, крім допомоги у травленні, підтримує нормальний рівень холестерину, що позначається на роботі серцево-судинної системи.

Результат
Psyllium Husks Fiber 500 від Solgar – це ефективний натуральний продукт для покращення функціонування травної системи та нормалізації ваги!

Застосування
Як харчова добавка дорослим приймати 2 вегетаріанські капсули на день з мінімум 240 мл соку або рідини. Слід приймати переважно між їдою або за вказівкою лікаря.

Попередження
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте якісь ліки або страждаєте на якесь захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати якісь дієтичні добавки. Припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад
Клітковина з лушпиння насіння подорожника 1000 мг.

Інші компоненти
Рослинна целюлоза, рослинний магнію стеарат.

Подорожник Solgar Psyllium Husks Fiber 500 mg
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.