Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЖНИЙ ВІДЛУЩУЮЧИЙ ГЕЛЬ-ЕКСФОЛІАНТ ДЛЯ ДУШУ "ФІАЛКА" COTTAGE VIOLET GENTLE EXFOLIATING SHOWER GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Гель-ексфоліант
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Відлущування
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Ніжний відлущуючий гель-ексфоліант для душу
ОПИС

Ніжний відлущуючий гель-ексфоліант для душу "Фіалка" Cottage Violet Gentle Exfoliating Shower Gel

Ніжний відлущуючий гель-ексфоліант для душу "Фіалка" Cottage Violet Gentle Exfoliating Shower Gel це м'яка формула з пишною піною, яка містить мікрочастинки для видалення ороговілого шару і повного відновлення шкіри, ефективно усуває забруднення, підвищує тонус клітин і капілярів, стимулює процес регенерації, зволожує і пом'якшує шкіру.

Призначення
М'яка очищаюча дія;
Виражений ефект ексфоліаціі;
Прискорює обмінні процеси і кровообіг;
Вирівнює тон і розгладжує рельєф;
Нормалізує гідробаланс;
Зміцнює захисний бар'єр.

Властивості
Гель для душу з ефектом ексфоліаціі м'яко впливає на тканини завдяки дрібним абразивним частинкам, які безпечно видаляють відмерлі клітини шкіри, сприяють оновленню і омолодженню шкіри, гель зволожує і живить шкіру, покращує кровопостачання тканин, нейтралізує дію окисного стресу.

Активні компоненти
Комплекс ПАР на рослинній основі усуває бруд, пил, знімає втому і стрес, зволожує і підтримує природний рівень PH шкіри, підвищує пружність і еластичність.
Абразивний елемент з порошком насіння чорносливу надає м'яку відлущувальному дію, видаляє верхній шар клітин, стимулює кровообіг, прискорює процес регенерації та відновлення тканин, вирівнює тон шкіри, додає гладкість і сяйво.
Екстракти квітів і фруктів тонізують, діють як енергетик і ароматизатор, створюють атмосферу чистоти, свіжості.

Результат
Гель-ексфоліант підходить всім типам шкіри, це відмінний засіб для проведення щоденної процедури легкого пілінгу. Шкіра стає гладкою, отримує заряд енергії, зволоження і живлення, запускаються процеси регенерації і відновлення тканин, очищаються пори, корисні речовини проникають в клітини на всіх рівнях, сприяють зміцненню і омолодженню шкіри.

Застосування
Гель нанести на вологу шкіру, спінити з водою, розподілити по всьому тілу, потім змити чистою водою без залишку.

Склад
Aqua, Solium Laureth Sulfat, Acyrlates Copolymer, Polyethylene, Triethanolamine, Parfum (Fragarance), Peg 7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Tea-Lauryl Sulfat, Alcohol Denat, Lauryl Betaine, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Propylene Glycol, Alpha Isomethyl Ionone , Pyrus Malus (Apple) Екстракт Фруктів, Екстракти Квітів Viola Odorata, Sorbitol, Nitrate Magnesium, Methylchloroisothiazolinone, Хлорид Магнію, Метілісотіацінонін, Xl172000, Cl17200 (Red 33), Cl60730 (Ext.Violet 2).

Ніжний відлущуючий гель-ексфоліант для душу "Фіалка" Cottage Violet Gentle Exfoliating Shower Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.