Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ВАННИ ТА ДУШУ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ "СОЛОДКИЙ МАРШМЕЛОУ" COTTAGE SWEET MARSHMALLOW MOISTURIZING SHOWER GEL AND BATH MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Гель
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для ванни
  • Для душа
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель для ванни та душу зволожуючий
ОПИС

Гель для ванни та душу зволожуючий "Солодкий маршмелоу" Cottage Sweet Marshmallow Moisturizing Shower Gel and Bath Milk

Гель для ванни та душу зволожуючий "Солодкий зефір" Cottage Sweet Marshmallow Moisturizing Shower Gel and Bath Milk поєднує в собі очищення гелю для душу і зволожуючий релакс піни для ванни з неймовірним ароматом зефіру. Пінка-гель ефективна проти забруднень, відмінно знімає стрес і втому шкіри, дарує зволожуючий ефект, допомагає зберегти молодість і тонус.

Призначення
Зволожує на всіх рівнях;
Насичує поживними речовинами;
Підвищує пружність і еластичність;
Знімає роздратування;
Володіє відлущуючим і омолоджуючим ефектом;
Підходить для всіх типів шкіри.

Властивості
Піна і гель для душу має приємну консистенцію, яка утворює пишну піну в поєднанні з водою, легко наноситься і проникає в підшкірні шари, інтенсивно зволожує і захищає шкіру від зовнішніх факторів і передчасного старіння.

Активні компоненти
Комплекс зволожуючих компонентів забезпечує шкірі оптимальний рівень гідратації, оберігає від окисного стресу, підвищує здатність до регенерації і оновлення.
Бетаїн надає антистатичну дію, активно зволожує і захищає клітинні мембрани від руйнування.
Ароматизатор зефір надає легкий аромат шкірі, який зберігається кілька годин, знижує стрес, поліпшує самопочуття і настрій.

Результат
Гель та піна в одному продукті нормалізують гідробаланс шкіри, підтримують її тонус і еластичність, дарують відчуття чистоти і комфорту, зберігають клітини від ознак старіння, знижують рівень окисного стресу, активізують внутрішні сили на оновлення і омолодження.

Застосування
Засіб можна застосовувати як гель для душу або як піну для ванни. Невелику кількість засобу змішують з водою на долонях або за допомогою губки, розподіляють на шкірі масажними рухами, потім змивають водою. Можна наповнити ванну густою піною, нанести її на шкіру і змити проточною водою.

Склад:
Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzoic Acid, Althaea Officinalis Root Extract, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Linalool.

Гель для ванни та душу зволожуючий "Солодкий маршмелоу" Cottage Sweet Marshmallow Moisturizing Shower Gel and Bath Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.