Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ВАННИ ТА ДУШУ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ "ПОЛУНИЦЯ І М'ЯТА" COTTAGE STRAWBERRY & MINT MOISTURIZING SHOWER GEL AND BATH MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Гель
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель для ванни та душу зволожуючий
ОПИС

Гель для ванни та душу зволожуючий "Полуниця і м'ята" Cottage Strawberry & Mint Moisturizing Shower Gel And Bath Milk

Гель для ванни та душу зволожуючий "Полуниця і м'ята" Cottage Strawberry & Mint Moisturizing Shower Gel And Bath Milk забезпечує шкірі дбайливе очищення і пом'якшення, допомагає втомленій шкірі набути активність, запускає регенерацію, підвищує тонус і стимулює оновлення шкіри. Підходить будь-якій шкірі.

Призначення
Гель-піна має антисептичну і регенеруючу дію;
Пом'якшує і зволожує покрив;
Забезпечує антиоксидантну протекцію;
Перешкоджає руйнуванню клітинних волокон;
Усуває роздратування і сухість;
Нормалізує роботу сальних залоз і виділення шкірного жиру;
Звужує пори і вирівнює тон.

Властивості
Гель-пінка допомагає шкірі повернути тургор і сяйво, підвищує пружність і еластичність, робить тон рівним, вирівнює рельєфні ділянки, стабілізує вироблення шкірного секрету, має виражену омолоджуючу дію, стимулює оновлення і регенерацію шкіри.

Активні компоненти
Косметична основа зі зволожуючим комплексом надає регенеруючу дію на шкіру, знижує стрес і втому, допомагає повернути тонус і сяйво.
Екстракт ягід полуниці і м'яти омолоджує клітинний склад, звужує пори і контролює вироблення себума, стимулює омолодження, розгладжує шкіру, має антиоксидантну та протизапальну дію.
Екстракт білого персика зволожує і тонізує, має кондиціонуючий ефект.

Результат
Пінка-гель швидко і ефективно усуне будь-яке забруднення, дбайливо і м'яко відлущує ороговілий шар, відновлює гідроліпідний баланс шкіри, пом'якшує і тонізує. Шкіра після догляду очищена, сяюча, м'яка і оновлена, випромінює здоров'я і енергію.

Застосування
Гель-пінка легко піниться в долонях або на губці при змішуванні з водою, наноситься на шкіру масажними рухами, потім змивається теплою проточною водою.

Склад
Aqua (water), Sodium laureth sulfate, glycerin, sodium chloride, tea-lauryl sulfate, lauryl betaine, decyl glucoside, parfum (fragrance), PEG-7 gylceryl cocoate, phenoxyethanol, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, sodium benzoate, styrene / acrylates copolymer, citric acid, polyquaterniumm-7, limonene, proplene glycol, linalool, sorbitol, sodium hydroxide, sucrose, fragaria vesca (strawberry) fruit extract, mentha piperita (peppermint) leaf extract, cl 17200 (red 33), cl 19140 ( yellow 5)

Гель для ванни та душу зволожуючий "Полуниця і м'ята" Cottage Strawberry & Mint Moisturizing Shower Gel And Bath Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.