Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧЕ МОЛОЧКО ДЛЯ ДУШУ "МАРАКУЙЯ" COTTAGE SMOOTHIE PASSION MOISTURIZING SHOWER MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Молочко
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуюче молочко для душу
ОПИС

Зволожуюче молочко для душу "Маракуйя" Cottage Smoothie Passion Moisturizing Shower Milk

Зволожуюче молочко для душу "Маракуйя" Cottage Smoothie Passion Moisturizing Shower Milk гармонійно поєднує в собі функції гелю і ніжного зволожуючого молочка, глибоко проникає в шкіру, живить і зволожує, підвищує еластичність шкіри, тонізує та освіжає надовго, дарує яскравий аромат тропічного фрукта і неймовірну м'якість шкірі.

Призначення
Ефективно очищає шкіру від бруду;
Утворює захисну плівку від ультрафіолету;
Не викликає дискомфорту і алергії;
Включає 97% натуральних компонентів;
Глибоко зволожує і живить шкіру;
Позбавляє від лущення, подразнення;
Пом'якшує і омолоджує.

Властивості
Молочко для душу володіє ніжною текстурою, швидко проникає в підшкірні шари, очищає поверхню шкіри від забруднень і косметики, звужує пори, усуває роздратування, пом'якшує і живить шкіру, стимулює процеси регенерації і відновлення, перешкоджає розвитку ознак передчасного старіння.

Активні компоненти
Косметична основа з поживним і зволожуючим комплексом стимулює омолодження і відновлення клітин, допомагає в процесі утворення нових одиниць, усуває сухість і лущення, перешкоджає випаровуванню вологи, збільшує вироблення колагену, підвищує еластичність покриву.
Екстракт маракуї надає потужний регенеруючу дію, стимулює омолодження і тонізація клітин, підвищує тургор шкіри, освіжає і дарує сили боротися з ознаками вікових змін.

Результат
Легка формула молочка для душу допомагає шкірі зберегти гідроліпідний баланс, підвищує її пружність, підсилює захисні властивості, утворює невидимий бар'єр для нейтралізації дії вільних радикалів і ультрафіолету, запобігає утворенню зморшок і пересихання шкіри.

Застосування
Молочко легко піниться при контакті з водою. Спіньте невелику кількість молочка для душу, нанесіть його на шкіру по всьому тілу, використовуючи губку або долоню, м'яко промасажуйте шкіру, потім змийте проточною теплою водою.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Decyl Glucoside, Coco-Betaine, Parfum (Fragrance), Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Triethanolamine, Carbomer, Passiflora Edulis Fruit Extract, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Potassium Sorbate, Limonene.

Зволожуюче молочко для душу "Маракуйя" Cottage Smoothie Passion Moisturizing Shower Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.