Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ВАННИ ТА ДУШУ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ "МАРАКУЙЯ" COTTAGE SMOOTHIE PASSION MOISTURIZING SHOWER GEL AND BATH MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Гель
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для ванни
  • Для душа
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель для ванни та душу зволожуючий
ОПИС

Гель для ванни та душу зволожуючий "Маракуйя" Cottage Smoothie Passion Moisturizing Shower Gel And Bath Milk

Гель для ванни та душу зволожуючий "Маракуйя" Cottage Smoothie Passion Moisturizing Shower Gel And Bath Milk це чудовий тандем гелю і косметичного молочка, який пом'якшує і освіжає шкіру, сприяє зволоженню і підтримує тонус, дарує шовковисту текстуру і ненав'язливий тропічний аромат.

Призначення
Швидко утворює пишну піну;
Глибоко проникає в шкіру;
Надає ефект миттєвого зволоження;
Відмінно очищає і не пересушує;
Справляється з розширеними порами і лущенням;
Підходить для частого застосування.

Властивості
Гель-піна для ванни і душу швидко усуває забруднення, змиває косметику і пил, позбавляє від надлишків шкірного жиру, відмінно живить і зволожує. Шкіра отримує заряд енергії, гель тонізує і зволожує, молочко живить і пом'якшує.

Активні компоненти
Косметичний комплекс для зволоження і пом'якшення дарує відчуття свіжості і енергії, моментально знімає синдром сухості, усуває лущення і стянутість, прибирає ороговілий шар і стимулює оновлення.
Екстракт маракуйї утворює захисний шар, який допомагає утримати вологу в клітинах, надає омолоджуючий і тонізуючий ефект.

Результат
Легка гель-пінка з функцією ніжного молочка для душу надає комплексну дію на шкіру - зволожує на всіх рівнях, тонізує і омолоджує, дарує м'якість і пружність, стимулює регенерацію клітин, підвищує утворення нових клітин шкіри, м'яко усуває верхній шар відмерлих тканин. Шкіра ідеально очищена, м'яка і зволожена.

Застосування
Гель для ванни та душу підходить для частого застосування. Засіб змішати з невеликою кількістю води, спінити, нанести на тіло долонями або губкою, масажними рухами розподілити по всій поверхні. Потім ретельно змити проточною теплою водою.

Склад:
Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzoic Acid, Passiflora Edulis Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Limonene.

Гель для ванни та душу зволожуючий "Маракуйя" Cottage Smoothie Passion Moisturizing Shower Gel And Bath Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.