Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ВАННИ ТА ДУШУ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ "АНАНАС І КОКОСОВЕ МОЛОЧКО" COTTAGE MOISTURIZING SHOWER GEL AND BATH MILK PINEAPPLE & COCONUT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Гель
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для ванни
  • Для душа
  • Тонізація
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель для ванни та душу зволожуючий
ОПИС

Гель для ванни та душу зволожуючий "Ананас і кокосове молочко" Cottage Moisturizing Shower Gel And Bath Milk Pineapple & Coconut

Гель для ванни та душу зволожуючий "Ананас і кокосове молочко" Cottage Moisturizing Shower Gel And Bath Milk розроблений для всіх типів шкіри, ефективно очищає шкіру від бруду, поту, залишків косметики, усуває втому і стрес, підвищує тонус шкіри, глибоко живить і зволожує, забезпечує поживними речовинами. Продукт містить натуральні компоненти, не викликає алергію, унісекс.

Призначення
Володіє очищаючою силою гелю;
Пом'якшує шкіру ніжним молочком;
Забезпечує живлення та зволоження;
Дарує шовковисту текстуру і м'якість;
Натуральний склад для чутливої ​​шкіри;
Глибоке зволоження і відновлення клітинних структур;
Не містить алергенів, силікону, барвників, парабенів.

Властивості
Гель і поживне молочко в одному продукті забезпечують шкіру поживними речовинами, підвищують її тонус і пружність, позбавляють від ороговілих клітин, розгладжують шкіру. Зберігають клітини від окисного стресу, пом'якшують і продовжують молодість.

Активні компоненти
Зволожуюча і пом'якшувальна основа підтримує рівень гідратації сухої і чутливої ​​шкіри, знижує рівень стресу, підвищує пружність і еластичність шкіри, запобігає розвитку ознак передчасного старіння.
Натуральний екстракт ананаса глибоко тонізує і зволожує шкіру, сприяє свіжості, підтримує відчуття чистоти, дарує легкий аромат.
Екстракт кокоса забезпечує шкіру поживними речовинами і вітамінами, підвищує тонус, має омолоджуючий ефект, розгладжує шкіру.

Результат
Гель та молочко для ванни і душа має виражену відлущуючу і омолоджуючу дію, сприяє омолодженню і стимулює оновлення клітинного складу. Допомагає шкірі залишатися чистою, зволоженою, сяючою, м'якою, молодою.

Застосування
Засіб наноситься на зволожену шкіру за допомогою долонь або губки. Пінка-молочко розподіляється на поверхні шкіри, втирається м'якими масажними рухами, потім повністю змивається водою.

Склад:
Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzoic Acid, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Butylphenyl Methylpropional.

Гель для ванни та душу зволожуючий "Ананас і кокосове молочко" Cottage Moisturizing Shower Gel And Bath Milk Pineapple & Coconut
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.