Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МОЛОЧКО ДЛЯ ДУШУ ЗВОЛОЖУЮЧЕ "ВАНІЛЬ" COTTAGE DELICIOUS VANILLA MOISTURIZING SHOWER MILK

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Молочко
Бренд: Cottage
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Молочко для душу зволожуюче
ОПИС

Молочко для душу зволожуюче "Ваніль" Cottage Delicious Vanilla Moisturizing Shower Milk

Подаруйте шкірі максимум ніжності та турботи з мінімумом інгредієнтів. Зволожуюче молочко для душу «Ваніль» – це приголомшливий аромат, делікатна дія та натуральна формула закохує у засоби цього бренду з першого використання. Молочко для душу Cottage на 97% складається з натуральних компонентів, збагачена зволожуючим комплексом і натуральним екстрактом ванілі, відомої своїми поживними, очищаючими та зволожуючими властивостями. Зберігає pH-шкіри, залишаючи її еластичною та м'якою. Пориньте у почуття спокою та насолоди від Cottage. Не містить сульфатів, парабенів, силіконів та штучних барвників.

Призначення
Дбайливо зволожують і пом'якшують шкіру, відновлюючи її пружність, м'якість, шовковистість і здорове сяйво.

Рекомендація до застосування
Нанести невелику кількість на вологу губку / мочалку або змильте в долонях і масажними рухами нанесіть на шкіру, змийте водою.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Decyl Glucoside, Coco-Betaine, Parfum (Fragrance), Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Triethanolamine, Carbomer, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin.

 

Молочко для душу зволожуюче "Ваніль" Cottage Delicious Vanilla Moisturizing Shower Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.