Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИВИЛЬНИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ "АРГАНІЯ" COTTAGE EXTRA NOURISHING PRECIOUS OIL SHOWER WITH ARGAN OIL

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Гель
Бренд: Cottage
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Живильний гель для душу
ОПИС

Живильний гель для душу "Арганія" Cottage Extra Nourishing Precious Oil Shower With Argan Oil

Поживний гель для душу з олією Аргана Cottage Extra Nourishing Precious Oil Shower With Argan Oil це формула для сухої і чутливої ​​шкіри, яка забезпечує повне очищення від забруднень, освіжає і тонізує шкіру, забезпечує глибоке зволоження та живлення за рахунок вмісту 98% натуральних компонентів.

Призначення
Глибоке очищення від забруднень;
Позбавлення від надлишків шкірного жиру;
Пом'якшення шкіри;
Підтримує PH шкіри;
Підвищує тонус і пружність;
Забезпечує живлення та насичення вітамінами;
Підходить чоловікам і жінкам;
Зволожує, живить суху і чутливу шкіру.

Властивості
Масляний гель для душу інтенсивно зволожує на всіх рівнях дерми, очищає пори і всю поверхню шкіри від забруднень, пилу, робить шкіру м'якою, чистою, зволоженою, підвищує її тонус і рівень еластичності.

Активні компоненти
Зволожуючий компонент містить спеціальний комплекс інгредієнтів, які зберігають тонку шкіру від пересушування, перешкоджають втраті вологи, забезпечують живлення.
Молочні протеїни пом'якшують і заспокоюють тонку шкіру, вирівнюють її тон, зміцнюють шкірний бар'єр.
Натуральне масло аргани багате на вітамін Е (вітамін молодості) і жирні кислоти, дарує шкірі глибоке зволоження, підтримує PH в нормі, пом'якшує і відновлює клітини.

Результат
Гель для душу з аргановою олією робить шкіру зволоженою, зберігає її молодість і пружність, живить клітини вітамінами, перешкоджає пересихання шкіри. Гель антиалергенний, не дратує ніжну шкіру, сприяє зміцненню захисного бар'єру, має розслаблюючу і заспокійливу дію. Схвалено дерматологами, не містить синтетичних добавок, барвників, парабенів.

Застосування
Невелику кількість гелю спінити в долонях або за допомогою води і мочалки. Нанести на шкіру масажними рухами, ретельно змити проточною водою.

Склад
Вода (вода), лаурилсульфат амонію, кокоамідопропілбетанін, гліцерин, децілглюкозід, парфумована вода (ароматизатор), бензоат натрію, хлорид натрію, лимонна кислота, кокоглюкозид, гліцерілклеат, кокосова кислота, бензойна кислота, бензілсаліцілат, кокосові нуціфери (кокосову) масло, ПЕГ- 40 Гідрогенізована касторове масло, ліналоол, бутілфенілметілпропіональ, квітка gardina tahitensis, гідрогенізований цитрат гліцеридів пальми, Cl119140 (жовтий 5).

Живильний гель для душу "Арганія" Cottage Extra Nourishing Precious Oil Shower With Argan Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.