Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧА СИРОВАТКА ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ З КОЛАГЕНОМ FARMSTAY COLLAGEN WATER FULL MOIST ROLLING EYE SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Сироватка
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 25+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Зволожуюча сироватка для шкіри навколо очей з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Rolling Eye Serum фото
ОПИС

Зволожуюча сироватка для шкіри навколо очей з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Rolling Eye Serum

Зволожуюча сироватка для шкіри навколо очей з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Rolling Eye Serum забезпечує шкірі гідний догляд та оптимальне зволоження. На зневодненій шкірі швидше розвиваються зморшки і заломи, від яких потім важче позбутися. Сироватка з роллером у вигляді трьох металевих кульок інтенсивно зволожує тонку шкіру області навколо очей, допомагає підвищити її тонус і пружність, мінімізувати прояви передчасного старіння.

Призначення
Швидке зволоження;
Насичення вітамінами;
Підвищує еластичність;
Покращує кровообіг, зменшує синці;
Піднімає тонус, знімає набряклість;
Освітлює пігментацію.

Властивості
Сироватка-роллер активно живить шкіру, насичує мікроелементами і корисними інгредієнтами, натуральні екстракти тонізують і відновлюють, активізують вироблення колагену, омолоджують і вирівнюють рельєф.

Активні компоненти
Колаген запобігає сухості, використовуэ свою здатність зв'язувати молекули води, омолоджуючи покриви.
Натуральні екстракти рослин (магнолія, фрезія, слива, персик, камелія) захищають від окислюваного стресу, тонізують, підвищують пружність, борються з ознаками старіння і в'ялості.
Аденозин бореться з пігментацією, освітлює шкіру, позбавляє повіки від темних кіл.

Результат
Сироватка володіє високою концентрацією активних інгредієнтів і дає довготривалий результат. Металеві кульки роллера активно масажують тонку шкіру, полегшують проникнення поживних речовин, підвищують її пружність, покращують кровообіг, прискорюють обмінні процеси і регенерацію клітин.

Застосування
Перед використанням сироватки очистіть шкіру навколо очей, потім легким натиском видавити трохи засобу і масажними рухами розподілити на шкіру верхньої і нижньої повіки. Застосовувати вранці і ввечері.

Склад
Water, Glycereth-26, Glycerin, Dimethicone, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Sea Water, Trehalose, Cyclopentasiloxane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Squalane, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Vegetable Amino Acids, Oat Amino Acids, Butylene Glycol, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polysorbate 60, Carbomer, Arginine, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Adenosine, Disodium EDTA, Fragrance.

Зволожуюча сироватка для шкіри навколо очей з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Rolling Eye Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.