Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІННИЙ ФІЛЛЕР ДЛЯ ВОЛОССЯ FARMSTAY DERMA CUBE VITA CLINIC HAIR FILLER

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Філер
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Вітамінний філлер для волосся FarmStay Derma Cube Vita Clinic Hair Filler фото
ОПИС

Вітамінний філлер для волосся FarmStay Derma Cube Vita Clinic Hair Filler

Вітамінний філлер для волосся FarmStay Derma Cube Vita Clinic Hair Filler інтенсивно живить і зволожує неслухняне сухе волосся, втомлене і пересушене стайлінгом, фарбуючими речовинами і ультрафіолетом. Вітамінний коктейль натуральних елементів бореться з посіченими кінчиками, випадінням і пористим волоссям, насичує його мікроелементами і природною енергією, розгладжує і оберігає від руйнування колагену.

Призначення
Містить колаген;
Насичує вітаміном Е;
Відновлює пошкоджені локони;
Підсилює захисну функцію;
Нейтралізує вплив окисного стресу;
Пом'якшує і розгладжує;
Для всіх типів волосся.

Властивості
Філер з вітамінами допомагає зберегти здоров'я волосся, густоту і гладкість локонів. Вітамінний комплекс ефективно бореться з випадінням і посіченими кінчиками, надає волоссю силу, запаює лусочки, заповнює запаси кератину і колагену, зволожує і підтримує оптимальний рівень гідратації волосся, допомагає усунути жирність шкіри голови, підвищує еластичність локонів.

Активні компоненти
Колаген утворює захисний бар'єр проти випаровування вологи.
Шовк заповнює пори і допомагає регенерації волосся, пом'якшує і додає блиск, запобігає пересиханню і руйнування колагену.
Алое вера активно зволожує і зберігає цілісність структур.
Вітамін Е - антиоксидант, зволожує, стимулює процеси відновлення, зберігає силу і молодість.

Результат
Вітамінний філлер оберігає волосся від термічного впливу і погодних умов, зберігає здоровий колір і стимулює ріст. Волосся стає сильним і енергійним, щільним, гладким і слухняним.

Застосування
Філер наносять на чисте просушене волосся. Масу готують в пропорції 1: 1 з водою. Рівномірно розподіляють на пасма і шкіру голови, залишають на 20-25 хвилин, потім змивають проточною водою.

Склад
Propylene glycol, ethanol, myristyl alcohol, purified water, cyclopentasiloxerin, steatrimonium chloride, cetrimonium chloride, behentrimonium chloride, sodium lactate, flavoring, hexylcinnamal, alpha-isomethylionone, Butylphenylmethylpropional, linalool, isopropyl alcohol, menthol, salicylic acid, hydrolyzed collagen, hydrolyzed silk , glycerin, phenoxyethanol, 1,2-hexanediol, butylene glycol, Panthenol, arginine, centella extract, aloe vera leaf extract, tocopheryl acetate (1,300ppm).

Вітамінний філлер для волосся FarmStay Derma Cube Vita Clinic Hair Filler
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.