Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧИЙ ФІЛЛЕР ДЛЯ ВОЛОССЯ З АМІНОКИСЛОТАМИ FARMSTAY DERMA CUBE AMINO CLINIC HAIR FILLER

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Філер
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Відновлюючий філлер для волосся з амінокислотами FarmStay Derma Cube Amino Clinic Hair Filler фото
ОПИС

Відновлюючий філлер для волосся з амінокислотами FarmStay Derma Cube Amino Clinic Hair Filler

Відновлюючий філлер для волосся з амінокислотами FarmStay Derma Cube Amino Clinic Hair Filler забезпечує гідний догляд за сухим і ламким волоссям, пересушеним щоденним укладанням і виснаженим факторами середовища. Ампульний філлер швидко відновлює порушені структури тонких пасом, наповнює клітини поживними речовинами, сприяє зміцненню і ущільнення локонів, збільшує об'єм і дарує гладкість.

Призначення
Містить амінокислоти з лікувальною дією;
Заповнює пористі ділянки мікроелементами;
Підвищує вміст і утворення білка;
Ущільнює і укріплює структури;
Зволожує від коренів, підсилює пружність;
Створює захисний шар-плівку від факторів руйнування.

Властивості
Філер надає загальну оздоровчу і зміцнювальну дію на ламке волосся, регенерує зруйновані лусочки, перешкоджає випадінню, підвищує еластичність, робить гладким і еластичним.

Активні компоненти
Амінокислоти шовку наповнюють пасма вологою, прискорюють відновлення, збільшують зміст білків в структурах, насичують корисними речовинами.
Колаген і протеїни шовку підсилюють захисні властивості, ущільнюють, підвищують пружність локонів, додають гладкість і природний блиск.
Пантенол і вітамін Е загоюють, пом'якшують, захищають від вільних радикалів і руйнування.

Результат
Філер дає швидкий і стійкий результат, у міру накопичення активних компонентів волосся набуває стійкого блиску і гладкості, стає більш стійким, пружним, полегшується процес розчісування і укладання, локони випромінюють силу і енергію, довше зберігають привабливість і чистоту.

Застосування
Волосся вимити і висушити. Змішати філлер з водою в рівних частках до однорідної маси, нанести від коренів вниз, особливо на дуже сухі ділянки. Зібрати в пучок, можна заховати під термо-шапку. Залишити маску на 20-25 хвилин, ретельно змити проточною водою.

Склад
Propylene Glycol, Alcohol, Myristyl Alcohol, Water, Cyclopentasiloxane, Steartrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Sodium Lactate, Fragrance, Linalool, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Isopropyl Alcohol, Menthol, Salicylic Acid, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Silk, Glycerin, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Arginine, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Silk Amino Acids (1.300ppm).

Відновлюючий філлер для волосся з амінокислотами FarmStay Derma Cube Amino Clinic Hair Filler
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.